- Makaleler
- 1
Hocam konunun en başına gidin ilk mesaj da zaten tek tek anlatmış arkadaş.Hocam linki tekrar atsaniz bize veya bu linke nasıl eriştiniz onu anlatsanız?
Hocam konunun en başına gidin ilk mesaj da zaten tek tek anlatmış arkadaş.Hocam linki tekrar atsaniz bize veya bu linke nasıl eriştiniz onu anlatsanız?
Bu kesin mi?Uygun olmak için 24 saat geçmiş olması lazım hesap açılışının üstünden bu kadar.
288 üstüne 20% basabiliyorsunuz288 lira olayı bende de çalışmıyor şu an. Ancak, o an işim yoktu ve uğraşasım geldi. Müşteri hizmetlerine bir üst yetkiliye beni bağlaması konusunda ısrarcı oldum. Bir üst yetkiliye kupon ve kredi almış kişilerin görsellerini tekrarlı şekilde attım. İtici çirkin bir karakter oldum. En nihayetinde %20 indirim kuponu tanımladılar.
288 lira olayı bende de çalışmıyor şu an. Ancak, o an işim yoktu ve uğraşasım geldi. Müşteri hizmetlerine bir üst yetkiliye beni bağlaması konusunda ısrarcı oldum. Bir üst yetkiliye kupon ve kredi almış kişilerin görsellerini tekrarlı şekilde attım. İtici çirkin bir karakter oldum. En nihayetinde %20 indirim kuponu tanımladılar.
Anlat hoca anlat.
Anlatın hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.