Elektronik AULA F75 - 288 TL'ye Satın Alma - Temu

• Konuyu başlatan Mysa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1.869
  • Görüntüleme 160.125
Hocam yarından itibaren 4. gün olacak umarım benimkini de güncellerler bir anda öyle.

Hocam maksimum 10 günde gelmesi lazım kargonuz eğer gelmiyorsa sıkıntı vardır geç güncelleme olabiliyor ama maksimum 10 gün dediğim gibi İstanbul'da oturuyorum gümrükten geçtiği an ertesi gün elimde oluyor bugün 1TB SSD geldi mesela Temu'dan almıştım.

Hocam kutuları haşat durumda geliyordu yenisi talep ediyorum olmaz diyorlar kredi iade veriyorlar ben bu ürünleri ilerleyen zamanlarda satmak için alıyorum aslında yatırım yapıyorum kutularında hasarsız olmasına dikkat ediyorum sağ olsunlar kredi iadesi veriyor temsilci. 3.cü siparişimide verdim oda öyle gelirse yine yazacağım desteğe beni ilgilendiren bir olay değil çünkü sağlam paketlesinler ya da iade edeyim yenisi yollasınlar sonuçta onlar kredi iadesi veriyor.
Benim de aynı bu arada kutuyla voleybol oynayarak getiriyorlar.

Hocam maksimum 10 günde gelmesi lazım kargonuz eğer gelmiyorsa sıkıntı vardır geç güncelleme olabiliyor ama maksimum 10 gün dediğim gibi İstanbul'da oturuyorum gümrükten geçtiği an ertesi gün elimde oluyor bugün 1TB SSD geldi mesela Temu'dan almıştım.

Hocam bende aynı şekilde İstanbul'da oturuyorum bir önceki siparişlerimde gümrükten geçtikten sonraki gün direk kapımdaydı normal İstanbul içi sipariş bile bu kadar hızlı değil vallahi.

Nedense benim Temu kargoları hep 16-18 güne geliyor.

Sizinki bayağı aşmış :D
Hem de nasıl benden 1-1.5 hafta sonra Aj159 Apex sipariş veren arkadaşımın siparişi gelirken benimki hala gümrükten çıkacak diye bekliyordum :D.
1732647411182.png

1732647416635.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı