Elektronik AULA F75 vergisiz 575 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu ürün nedense alanların elinde patlayacak gibime geliyor (bende dahil). Şimdiden forum "şu çalışmıyor, bu olmuyor" konularıyla kaynamaya başladı. Firmaya mail atanlar, firmanın kendisinin satış yapmadığını falan da paylaşmış. Her önerinin altına durmadan öneren 2 arkadaştan biriydi konu sahibi. En kötü yedekte duracak. Bakalım...
Sipariş ettiğim beyaz F75 sorunsuz geldi teknoloji şans işidir. Sorunlu klavye gelen arkadaşlar Temu desteğe yazarsa duruma göre klavyeyi geri göndermeden kısmi veya tam iade alabilirler.

Sipariş ettiğim beyaz F75 sorunsuz geldi teknoloji şans işidir. Sorunlu klavye gelen arkadaşlar Temu desteğe yazarsa duruma göre klavyeyi geri göndermeden kısmi veya tam iade alabilirler.
görsel paylaşır mısınız

Hocam, elinize ulaşan kutuyu ve kutunun içeriklerini bu videodakine göre kontrol edebilir misiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar ürün hazırlanıyor durumunda iade etsem sıkıntı çıkar mı para iadesi olur mu?

Arkadaşlar şuan siyah olanını almak istiyorum 950 TL'ye geliyor. Bazı arkadaşlar yeni üyelikte daha uyguna alabileceğimizi söylemiş konu hakkında bilgisi olan var mı?

Benim kargom 5 gündür uçakta bu kadar uzun sürmesi normal mi?

Çok hevesle almıştım iade ettim şimdi boşa masraf yapmanın manası yok. Halihazırda e-yosso Z11'im bir de Gamepower Ogre'm varken gerek yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı