Elektronik AULA F75 vergisiz 575 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar birşey soracağım, ben bu klavyeden bir tane daha almak istiyorum işyerinde kullanmak için, sizce windows ayarlarından Türkçe q klavyeye aldığım zaman noktalama işaretleri birebir Türkçe klavyeler ile aynımı oluyor yoksa üzerindeki karakterler ne ise onumu tuşluyor, ayrıca beyaz için önerebileceğiniz Türkçe beyaz sticker var mı, kısacası birebir Türkçe klavyeye dönüştürmek istiyorum, klavye çok hoşuma gitti açıkçası

Arkadaşlar birşey soracağım, ben bu klavyeden bir tane daha almak istiyorum işyerinde kullanmak için, sizce windows ayarlarından Türkçe q klavyeye aldığım zaman noktalama işaretleri birebir Türkçe klavyeler ile aynımı oluyor yoksa üzerindeki karakterler ne ise onumu tuşluyor, ayrıca beyaz için önerebileceğiniz Türkçe beyaz sticker var mı, kısacası birebir Türkçe klavyeye dönüştürmek istiyorum, klavye çok hoşuma gitti açıkçası
Tamamen Türkçe klavye tuş dizilimi oluyor, noktalamalar dahil. İşletim sistemi klavye üzerinde yazan baskıları okumuyor sonuçta.

Tamamen Türkçe klavye tuş dizilimi oluyor, noktalamalar dahil. İşletim sistemi klavye üzerinde yazan baskıları okumuyor sonuçta.
Peki siz yazı için kullandığınızda özel karakterlere zamanla alışıyor musunuz? Veya bana ne önerirsiniz ek tuş takımı veya sticker gibi.

Peki siz yazı için kullandığınızda özel karakterlere zamanla alışıyor musunuz? Veya bana ne önerirsiniz ek tuş takımı veya sticker gibi.
Klavyeye bakmadan yazabiliyorsanız ek olarak başka şeyler almanıza gerek yok. Bu arada klavye gerçekten muhteşem neden bu fiyata satıldığını anlayamıyorum.

1 saat.

Ulan varya beyaz çok güzel görünüyor ancak masam da beyaz olduğu için yakışmıyor...
Benim masa da beyaz ama şu an kullandığım klavye siyah olduğundan bu kez beyaz tercih etmek istedim. Ayrıca kasayı da beyaz tercih ettim. Hem klavyedeki RGB falan güzel gözükebilir. En azından ayrı seçenek olarak. Ama klavye çok iyi çıkarsa belki ikinciyi siyah alırım tabi indirim kalırsa :) Her ne kadar alanlar çok iyi dese de elime geçmeden karar vermek istemiyorum ama geç gelecek gibi 4 gündür havaalanına bile ulaşamadı :(

Aha sonunda hareketlendi :) ama buraya foto atamıyorum şu an hata veriyor. Kalkış için havalanına vardı sonunda.

Benim masa da beyaz ama şu an kullandığım klavye siyah olduğundan bu kez beyaz tercih etmek istedim. Hem RGB falan güzel gözükebilir. En azından ayrı seçenek olarak. Ama klavye çok iyi çıkarsa belki ikinciyi de alırım tabi indirim kalırsa :) Her ne kadar alanlar çok iyi dese de elime geçmeden karar vermek istemiyorum ama geç gelecek gibi 4 gündür havaalanına bile ulaşamadı :(
Hocam benimde aynıydı 8 günde geldi.

Klavyeye bakmadan yazabiliyorsanız ek olarak başka şeyler almanıza gerek yok. Bu arada klavye gerçekten muhteşem neden bu fiyata satıldığını anlayamıyorum.
Bir tane olumsuz youtube yorumu yok, tüm yabancı kullanıcılar memnun, tuş sesleri için bile alınır, beyazı çok tatlı, bence bircok ülkede satışta tutundurma amaçlı zararına satıyorlar, Çin hükumeti otomotiv ve e-ticarer sektörünü fonluyor.

Benim masa da beyaz ama şu an kullandığım klavye siyah olduğundan bu kez beyaz tercih etmek istedim. Ayrıca kasayı da beyaz tercih ettim. Hem klavyedeki RGB falan güzel gözükebilir. En azından ayrı seçenek olarak. Ama klavye çok iyi çıkarsa belki ikinciyi de alırım tabi indirim kalırsa :) Her ne kadar alanlar çok iyi dese de elime geçmeden karar vermek istemiyorum ama geç gelecek gibi 4 gündür havaalanına bile ulaşamadı :(

hocam beyaz keycapsli olanın switchi leobog reaper axis mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı