Elektronik AULA F75 vergisiz 575 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Küçük büyüktür dışında yazılım konusunda ne gibi eksikleri var hocam fark ettiğiniz?

@ İşareti yok, tuşların yerleri doğal olarak kötü, NumPad yok yine doğal olarak(test sırasında ihtiyacım oluyor), haricinde gözüme çarpan bir şey olmadı fakat Z tuşunun yanına bir tuş daha koyabilirlermiş zira Shift fazla büyük.

@ İşareti yok, tuşların yerleri doğal olarak kötü, NumPad yok yine doğal olarak(test sırasında ihtiyacım oluyor), haricinde gözüme çarpan bir şey olmadı fakat Z tuşunun yanına bir tuş daha koyabilirlermiş zira Shift fazla büyük.

Numpad olmaması benim için sorun değil fakat @ işaretini anlamadım. CTRL+ALT +Q olmuyor mu yani?

Numpad olmaması benim için sorun değil fakat @ işaretini anlamadım. CTRL+Shift Q olmuyor mu yani?

CTRL + ALT + Q ile oluyor fakat Mac-PC arası geçiş yapacağım KVM ile o tarafta çalışacağını sanmıyorum :D

Numpad olmaması benim için sorun değil fakat @ işaretini anlamadım. CTRL+Shift Q olmuyor mu yani?

Veya driverinden kombinasyon atayamıyor musunuz?

CTRL + ALT + Q ile oluyor fakat Mac-PC arası geçiş yapacağım KVM ile o tarafta çalışacağını sanmıyorum :D

Sanal makinenin ayarı ayrı olur hocam. Umarım oluyordur yani. Sanal makine kanser edecek yoksa :D

Ben Google hesaplarıyla 4 tane Temu hesabı açtım. Hepsiyle Aula F75'in sayfasına girip durdum. 1 tanesine promosyon indirim kartı geldi, (mesajlarım kısmına) klavye 280 TL'ye düştü.

Benim ürün ulaştı, switchler yeşil renk, tam olarak hangisi oluyor?

Genel olarak kalitesini çok beğendim klavyenin, bana nedense bu ürünler de Apex gibi Avrupa'dan iade edilmiş ürünler gibi geldi :)

Küçüktür-büyüktür işaretinin olmayışı beni maalesef çok üzdü, yedek klavye olarak tutacağım kalitede en azından, herkese öneririm(eğer yazılımcı değilseniz).
Ben de yazılımcıyım fakat "<>" işaretleri için Ctrl + Alt + "/1 kullanacağım artık, yapacak bir şey yok. Bence feda etmeye değer.

Alınır mı peki hocam?
Sormanız hata diyelim hocam, bu fırsat kaçmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı