Avrupa'da ırkçılık durumları nasıl?

Regalor

Decapat
Bu sorum özellikle yurt dışında yaşayan arkadaşlara. Ben esmer veya buğday(her neyse)ten rengine sahibim ve bundan memnunum, bir sıkıntım yok. Fakat imkan olursa Avrupa'ya üniversite okumaya gitmeyi düşünüyorum. Düşündüğüm ülkeler Norveç, Litvanya, Danimarka gibi ülkeler ve malum buradaki insanlar arasında farklı dururum görünüşümle. Kısaca Türk olmamdan veya ten rengimden dolayı bu ülkelerde veya genel olarak Avrupa'da ırkçılık vs. durumları olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorum özellikle yurt dışında yaşayan arkadaşlara. Ben esmer veya buğday(her neyse)ten rengine sahibim ve bundan memnunum, bir sıkıntım yok. Fakat imkan olursa Avrupa'ya üniversite okumaya gitmeyi düşünüyorum. Düşündüğüm ülkeler Norveç, Litvanya, Danimarka gibi ülkeler ve malum buradaki insanlar arasında farklı dururum görünüşümle. Kısaca Türk olmamdan veya ten rengimden dolayı bu ülkelerde veya genel olarak Avrupa'da ırkçılık vs. durumları olur mu?
Olur hocam. 1945'ten farkı kalmadı artık. Türk olduğunuzu belli etmeyin.

Olur hocam. 1945'ten farkı kalmadı artık. Türk olduğunuzu belli etmeyin.

Hocam öyle bir durumda olmak istemem açıkçası neden aslımı inkar edeyim. Ki zaten dediğim gibi Danimarka, Litvanya filan buralarda adamlar sarışın filan bende onlara göre farklı kalacağım için direk belli olurum ve sokakta filan ters ters bakılırsa rahatsız olurum tabii normal olarak.

Hocam öyle bir durumda olmak istemem açıkçası ki zaten dediğim gibi Danimarka, Litvanya filan buralarda adamlar sarışın filan bende onlara göre farklı kalacağım için direk belli olurum ve sokakta filan ters ters bakılırsa rahatsız olurum tabii normal olarak.

Hocam yapacak bir şey yok. Oraya ayak uydurun bir şey olmaz herhalde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı