B2 vitamini faydalı mıdır?

Tam olarak ne sorununuz var da soruyorsunuz? Her vitamin iyidir fakat fazlası zararlıdır çünkü. Doktor önermeden, kana da bakmadan kafaya göre kullanmak da pek iyi olmayabilir çünkü dediğim gibi fazla vitamin de zarar verebilir.

B2 vitamini eksikliğim var ve sorunlarım var o yüzden zaten normal laboratuvarda ölcülmüyor, özel ölctürdüm ben.

Dosya Ekleri

• IMG_20231021_120452.jpg
    IMG_20231021_120452.jpg
    122,2 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleyen: Moderatör:
B2 vitamini eksikliğim var ve sorunlarım var o yüzden zaten normal laboratuvar da ölcülmüyor özel ölctürdüm ben

Değerlerin çok az farkla düşük. Bunun için vitamin hapı kullanmana gerek yok. Süt ve süt ürünleri, tavuk, badem gibi kuruyemişler tüketerek yükseltebilirsin. Her akşam bir avuç en fazla 10 tane olmak kaydıyla badem tüketmeni öneririm özellikle. 10'u geçirirsen başka zararları var. Sahurda veya kahvaltılarda yumurta tüket zaten bu rutini 1 ay yaptığında çok çok artacak. Hapa gereklik durum yok.

B2 vitamini bayağı düşük ama 14 birim fark var ve spor da yapıyorum. Su an solgar B2 vitamini 100 mg kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Değerlerin çok az farkla düşük. Bunun için vitamin hapı kullanmana gerek yok. Süt ve süt ürünleri, tavuk, badem gibi kuruyemişler tüketerek yükseltebilirsin. Her akşam bir avuç en fazla 10 tane olmak kaydıyla badem tüketmeni öneririm özellikle. 10'u geçirirsen başka zararları var. Sahurda veya kahvaltılarda yumurta tüket zaten bu rutini 1 ay yaptığında çok çok artacak. Hapa gereklik durum yok.

Kesinlikle katılıyorum. Hapa çok düşük olmadıkça gerek yok. Bağırsağınız gerekli emilimi sağlar düzgün beslenirseniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı