Baba tarafı akrabalardan nefret ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vallahi kardeşim zordur böyle şeylerde yani baba nında bir laf etmemesi ve rahatsız olmamasıda bir garip umarım böyle dertlerden tez zamanda kurtulursun.

Yine akrabalar ve yine akrabalar geldi. Aslında misafirlerden değil, akrabalardan nefret ediyorum. Sayıları 5-6 falan. Yine saat gece 1'e kadar gitmeyecekler büyük ihtimal. Ne yapacağım? Şu an içeri girip "yürüyün gidin yahu!" diyesim var. Odamdan ayrılıp hoş geldiniz bile demedim. Yüzlerini bile görmek istemediğim insanlar. Ya sadece kendime değil anneme de üzülüyorum. Bu akrabalar baba tarafı akrabaları. Sürekli anneme laf vurma peşindeler sa*ak saçma konuşuyorlar. Gidip kovsam babam kemerle kafama kafama vurur. Bir ara tatilimiz var tüm günü misafir geldi :( okul varken kimse gelmiyordu ev boştu şansıma geleyim ya.

Sorun sadece o değil, 19-20'li yaşlarda kızları var odaya geliyor. Küçük olan kızlar ise kediye karışıyor. Şu an kendim dışımda bir kediye, bir anneme ve bir abime üzülüyorum. Abim birazdan işten dönecek. Yorgun yorgun çalışmanın ardından "oh bee, evde biraz dinleneyim." diye geliyor ve bir bakıyor misafir. Ben olsam laf ederdim şimdiden abim adına üzüldüm. 1 saat içinde evde olur. Zaten bu akrabalar yüzünden abim işe girdi. Sürekli sürekli anneme laf vuruyorlardı. İşleri güçleri yok abimi takmıştı herkes. Yok "bu işe girmiyor, bunun çalıştığı işe yaradığı yok, işe girsin artık olmaz böyle hep bu adam mı size bakacak" falan. Küfürler saydırıyorum şu an.

Anne tarafı akrabalar yine böyle değil seviyorum. Ancak baba tarafı bütün akrabalarımdan iğreniyorum. Abim en son dayanamadı girdi işe. Kendi kendine söz üretti akrabalarla alakalı. "sen havaya zıpla ağzınla kuş yakala, bu akrabalar "kuşa yazık" derler." yemin ederim bıktım şu baba tarafından. İçeri girip söv diyor bir tarafım. Bir tarafım sövme ama içeri gir "hoş geldiniz" bile demeden suratını asarak otur yanlarında diyor. Yani iki tarafım bile iyi düşünmüyor. Sadece bir tarafım diğer tarafıma göre biraz daha iyi düşünüyor. Duvarları yumruklayacağım kızacaklar, çığlık atacağım kızacaklar. İşleri güçleri yok anneme laf vurma peşindeler. Çıldıracağım! Neyse bütün nefretimi buraya kusayım dedim. Buradan, sizlere sesleniyorum baba tarafı... (ban yenmemesi adına devamını hayal gücünüz getirsin)

Senin abinin yaşadıklarını bizzat ben yaşıyorum. Boşuna öz kardeşim demiyorum ya 😁.şaka bir yana bende yaşıyorum bu durumları. Yazın kendime söz vermiştim bir aktiviteye gireceğim onunla ilgileneceğim kimse karışmayacak diye. Hem sevdiğim iş hem de boksa giderim iyi bir tatil geçiririm dedimde nafile tabii. Ben iş istiyorum deyince cehennemin 7 kat altına koydular resmen beni. Kuzenimin çalıştığı yere koydular zorla. Beyaz eşya dükkanına yani. Girdiğim an zaten tuvalet temizle yerleri süpür onu taşı bunu taşı şunu şuraya koy bağır çağır geçiyordu günüm. Resmen stres topuna döndüm canı sıkılan bağırıyordu. Hele ki Kurban Bayramı'ndan önceki günü hayatım boyunca unutamayacağım. O gün hayat sağlam tokadı çarptı bana. Ustalar yeni başladım diye sevmiyorlardı beni her gün başka usta ile başka yerlere gidiyordum. O günde farklı bir ustanın yanındaydım hammallık yapıyordum. Hava aşırı sıcak kan ter içinde kalmışım. Yanımdaki herif ateş gibi birine patlayacak tabiikide bana patladı. Bir işe yaramıyon bir halta da sen uğraş diye bağırıp durdu. Oysaki işe gireli 2 hafta olmamıştı. Daha öğrenememiştim işi. Yanımdayken dükkanda çalışan sekretere bu çocuk bir s**e yaramıyor ne yapacağım bununla ben dedi. Çok zoruma gitti o söz. O gün kararlıydım ya o işten ailemden izin alarak çıkacaktım ya da zorla çıkacaktım. Sonrasında zorla çıktım. Sülale bize milyon tane laf saydı o çocuk öyle olur mu işe koy diye. Babamda benim oğlum okuyacak dedi başka bir şey demedi. Yani inşallah emeklerim boşa gitmez kara harp okulu ya da polis akademisine girebilirim. Yoksa ilerisi benim için pekiyi değil.

Hocam içeri girin hoş geldiniz falan dedikten sonra içeri girip oturun baktınız akrabalarınız laf sokmaya başlar gibi oldu bir an lafa atılın konuyu değiştirmeye çalışın en azından ailenizdeki yükü az da olsa hafifletirsiniz.

Ne konuyu değiştirecek ya? İki lafta o söylesin azda öğrensinler karşısındakinin boş olmadığını.Yoksa onların çeneleri asla durmaz.

Senin abinin yaşadıklarını bizzat ben yaşıyorum. Boşuna öz kardeşim demiyorum ya 😁.şaka bir yana bende yaşıyorum bu durumları. Yazın kendime söz vermiştim bir aktiviteye gireceğim onunla ilgileneceğim kimse karışmayacak diye. Hem sevdiğim iş hem de boksa giderim iyi bir tatil geçiririm dedimde nafile tabii. Ben iş istiyorum deyince cehennemin 7 kat altına koydular resmen beni. Kuzenimin çalıştığı yere koydular zorla. Beyaz eşya dükkanına yani. Girdiğim an zaten tuvalet temizle yerleri süpür onu taşı bunu taşı şunu şuraya koy bağır çağır geçiyordu günüm. Resmen stres topuna döndüm canı sıkılan bağırıyordu. Hele ki Kurban Bayramı'ndan önceki günü hayatım boyunca unutamayacağım. O gün hayat sağlam tokadı çarptı bana. Ustalar yeni başladım diye sevmiyorlardı beni her gün başka usta ile başka yerlere gidiyordum. O günde farklı bir ustanın yanındaydım hammallık yapıyordum. Hava aşırı sıcak kan ter içinde kalmışım. Yanımdaki herif ateş gibi birine patlayacak tabiikide bana patladı. Bir işe yaramıyon bir halta da sen uğraş diye bağırıp durdu. Oysaki işe gireli 2 hafta olmamıştı. Daha öğrenememiştim işi. Yanımdayken dükkanda çalışan sekretere bu çocuk bir s**e yaramıyor ne yapacağım bununla ben dedi. Çok zoruma gitti o söz. O gün kararlıydım ya o işten ailemden izin alarak çıkacaktım ya da zorla çıkacaktım. Sonrasında zorla çıktım. Sülale bize milyon tane laf saydı o çocuk öyle olur mu işe koy diye. Babamda benim oğlum okuyacak dedi başka bir şey demedi. Yani inşallah emeklerim boşa gitmez kara harp okulu ya da polis akademisine girebilirim. Yoksa ilerisi benim için pekiyi değil.
Hocam cidden aynı kaderi paylaşıyormuşsunuz abimle ya. Boşuna demiyorlar akrabalar akbabadır diye. Kiminin anne tarafı kiminin baba tarafı kiminin ise 2 tarafta rezalet oluyor. Baba tarafında herkes insan görünümlü şeytan gibi. Allahtan anne tarafımız bari cömert saygıdeğer cana yakın samimi insanlar. Öyle akrabaya can kurban. Ama benim baba tarafındaki gibi olan akrabaların canı cehenneme! Takmamak gerekiyor hocam, takmamak. Yoksa bunlar susmaz. Hayallerimizin peşinden koşup güzel şeyler başarırsak bunlar karşımızda çatlar patlar kıskanır geberir gider. Beter olsunlar!

Anne tarafı candır.
Aynen öyle :) O tarafa can kurban çok seviyorum onları.

Dedem ve annanem hariç tüm akrabalardan nefret ediyorum.Çokda takma bence.
Haklısınız, takmamak gerek ama sinirleniyor işte insan......

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle bilin ben @CHRİS W4LKER bu hesaba başka cihazla girdim. Çünkü @CHRİS W4LKER hesabı ban yedi. (bu sefer 3 saatlik çok uzun değil)
şş, kimseye söyleme aslında VPN kullandığımı bilmesinler
hocam cidden aynı kaderi paylaşıyormuşsunuz abimle ya. Boşuna demiyorlar akrabalar akbabadır diye. Kiminin anne tarafı kiminin baba tarafı kiminin ise 2 tarafta rezalet oluyor. Baba tarafında herkes insan görünümlü şeytan gibi. Allah'tan anne tarafımız bari cömert saygıdeğer cana yakın samimi insanlar. Öyle akrabaya can kurban. Ama benim baba tarafındaki gibi olan akrabaların canı cehenneme! Takmamak gerekiyor hocam, takmamak. Yoksa bunlar susmaz. Hayallerimizin peşinden koşup güzel şeyler başarırsak bunlar karşımızda çatlar patlar kıskanır geberir gider. Beter olsunlar!

Hem koşuya hem boksa hem okula gidiyorum. Bunların yanında evde TYT'yi bitirmeye çalışıyorum. İnşallah iyi yerlere gelebiliriz de bunlar söyledikleriyle kalırlar.

Baba tarafını hiç sevmiyorum cenazelerine bile gitmedim.
Anne tarafı güzel ama.
Aynen öyle anne tarafını severim.

Hem koşuya hem boksa hem okula gidiyorum. Bunların yanında evde TYT'yi bitirmeye çalışıyorum. İnşallah iyi yerlere gelebiliriz de bunlar söyledikleriyle kalırlar.
Hayatınızda başarılar hocam. Umarım bütün hayalleriniz gerçekleşir. Umarım başarabilirsiniz. Umarım bunları kıskandırmayı çatlatmayı başarırsınız. Kıskançlıklarında boğulsunlar.

Aynen öyle başkanım sevilmez mi?
Baba tarafının morel bozmaktan başka bir işe yaramıyordu neredeyse 10 yıldır konuşmuyorum.
Baba tarafı akbaba, kendi çıkarını düşünür ve kıskançtırlar. Anne tarafı cömerttir, kol kanat gerer ve kendisi doymaz seni doyurur. İşte bu yüzden anne tarafına can feda.

Baba tarafı akbaba, kendi çıkarını düşünür ve kıskançtırlar. Anne tarafı cömerttir, kol kanat gerer ve kendisi doymaz seni doyurur. İşte bu yüzden anne tarafına can feda.

Tam olarak öyle başkanım.
Baba tarafı ile düşma gibiyiz, tam sizin dediğiniz gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı