Baba tarafı akrabalardan nefret ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizim anne tarafındada kırıklar var. Yani haklarını yemeyeyim aralarında çok iyi insanlar var fakat kendini beğenmiş değişik tipler var içlerinde. Onlarla samimi olmuyorum geri kalanı iyi zaten.
Bizim kendini beğenenler ve bu sövülesi kişilerin hepsi baba tarafında. Anne tarafında ha bir vardır ha yoktur böyle insanlar. Baba tarafında kendini cumhurbaşkanı sananlar var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam uzaktan kufur falan ederek kendinizi yormayin simdi gidin odaya hoş geldiniz deyip sogukkanli bir sekilde oturun sonra size soracaklar okul nasıl gidiyor tatil nasıl vs hepsini guzel bir sekilde cevaplayin sonrasinda oturmaya devam edin bir taraftan yan gozunuzle kesin kim laf sokmaya hazirlaniyor ise ben baba tarafini anladim baba tarafi klasik gordugu anda insani tum zayif yerlerinden vuran tipler. Sonrasinda kesmeye basladiniz ya kesin icinden biri sirada bir seyler der siz o kisi ne derse lafi savusturup uzerine salın araya laf karistirip siz de onun zayif yerinden sokun hem rahatlarsiniz hem de bir daha asla o konu hakkinda bir şey demezler ve ek olarak saygi cercevesinde sokun lafı hem soguk girer hem de hicbir şey diyemez karsidaki bir de ilk olarak gitmeden once hangi konuyu acabilirler dusunun misal abinizi mi acti siz de o kisinin oglunu kizini acin varsa eger.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı