Tamam paylaşımlı alırsan zaten adama para ödücen ondan zaten kendi hesabından oynayacağından achvementlar gelecek zaten alacağin oyun hikayeli oyunmu Online bir oyun mu?
Bence değmez ona gidecek paraya gelişmekte olan 11 12 dolarlık iyi bir oyun alınır 2 ya da 3 gün sonra hesap gitmesinden iyidir.
Sen bilirsin vallahi ben elimdekinin gideceni bilsem onu zor duruma düşsemde almazdım ama son karar senin RDR 2 için Epic Games indirimlerini bekleyebilirsin çok istiyorsan mega indirmleri oluyor epiğin.
Sen bilirsin vallahi ben elimdekinin gideceni bilsem onu zor duruma düşsemde almazdım ama son karar senin RDR 2 için Epic Games indirimlerini bekleyebilirsin çok istiyorsan mega indirmleri oluyor epiğin.
Yani o zaman tek yapabilecegin Rockstar Launcher'dan alabilirsin orada pahalı değilse illa Epic istemiyorsan onun dışında yapabileceğin pek bir şey yok ha bunu yap yapma ben önermiyorum çünkü oyunların elinden maksimum geri gitmesi 3 gün sürer en fazla.
Yani o zaman tek yapabilecegin Rockstar Launcher'dan alabilirsin orada pahalı değilse illa Epic istemiyorsan onun dışında yapabileceğin pek bir şey yok ha bunu yap yapma ben önermiyorum çünkü oyunların elinden maksimum geri gitmesi 3 gün sürer en fazla.
Kesin evet neden alıcı adam bakiyenin gördünü gidince Steam'e yazacak sonra elinden hesapta oyunlarda gidecek bunu tahmin etmek zor olmamalı bence. Olan sana olur Steam şüpheli olaylarda hesap kısıtlıyor oyunlar gidince bir daha hesabada belli bir süre bir şey alamazsin kalırsın ortada.