Banlardan Bıktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu forumda uzun süredir bulunuyorum, belki o kadar aktif değilim ama 3.5 yıl olmuş kayıt olalı. 3.5 yılda 1 kere ikaz aldım onda da 0 puan yazıyordu zaten çok küçük bir ikazdı sanırım. Yani ben özellikle hiçbir şey yapmıyorum sadece yazıyorum, siz bu kadar kafanıza takıp nasıl bu kadar ikaz alabiliyorsunuz şaşırtıcı. Uzun lafın kısası benim görüşüme göre ikaz, ban yemek yememekten daha zor bir durum.

Ekran görüntüsünde herhangi bir hile yok. Hatta "Süper Moderatör" olduğunuz için size güvenip kontrol etmeniz için şifremi E-Posta üzerinden de size gönderebilirim. O günü çok net hatırlıyorum.
Hile yaptınız demedim zaten. :) Sistemsel hata olmuş olabilir.

Ya da uyarı, verildikten sonra düzenlenmiş olabilir.

Uyarı süresi, uyarı etkinken düzenlenebiliyor. Yanlış verildiyse, veren kişi 1 saate çekmiştir.

Trol ise görmezden gel, belki gerçekten o kadar parası vardır ve hata yapmamak için yardım istiyor olabilir, herkes parayı ağaçtan toplamıyor.

Ayrıca şunu diyen gördüm "üyelik daha bugün açılmış ilk mesajı kesin trol" arkadaşlar illa bilgisayar toplamak için 1000 mesaj gerekmiyor, arkadaşın yardıma ihtiyacı var ve yardım istiyor üyelik açmış, yani konusuna girip neden dalga geçiyorsunuz?

Şu forumda uzun süredir bulunuyorum, belki o kadar aktif değilim ama 3.5 yıl olmuş kayıt olalı. 3.5 yılda 1 kere ikaz aldım onda da 0 puan yazıyordu zaten çok küçük bir ikazdı sanırım. Yani ben özellikle hiçbir şey yapmıyorum sadece yazıyorum, siz bu kadar kafanıza takıp nasıl bu kadar ikaz alabiliyorsunuz şaşırtıcı. Uzun lafın kısası benim görüşüme göre ikaz, ban yemek yememekten daha zor bir durum.
Technopat'ın Türkçe'yi düzgün kullanmayan insanları cezalandırmasına kesinlikle karşı değilim. Hatta sırf böyle yaptıkları için teşekkür borçlu olduğumuzu bile düşünüyorum. Diğer forum sitelerine bakıldığında herkes şu seviyede:
Kod:
karşim ahmet.dll bulunmuyor hatası alınmıo demekki ekran kartı yanmış git yeni al
(Ekstra olarak her taraf reklamla dolu.)

Sıkıntı şu ki insanlara yardım ederken Instagram'dan bile daha keyifli kullandığım bu forumda en ama en ufak (1 byte harflik) hatada bir saatimizden olmamız. Ben her yazdığımı kontrol etmekten şizofrene döndüm ve bu halimle de ban yedim. :D

Ya ban yeme sebebim hatalı yazımı alıntılamak dalga mı geçiyorsunuz benimle? Hayır kafa buluyorsanız söyleyin dalgasına bakayım.

Kural 17:

Hatalı mesajı şikayet etmek yerine alıntı yaptığınızda ceza alabilirsiniz. Uygunsuz, silinmesi gereken mesajların beğenilmesi veya rapor edilmemesi nedeniyle de kullanıcı ceza alabilir. Hataları desteklemeyin, çoğaltmayın.

Bakın yukarıda şu hatayı yine yaptınız. Ceza vermeyip düzelttim. Ama yapmaya devam ediyorsunuz:

Ve banlar 1 gün değil mi ?

Doğrusu:

Ve banlar 1 gün değil mi?

Demek ki neymiş, uyarılar gerekliymiş.

Buranın kuralları var ve bu kuralları kabul ederek üye oluyorsunuz. Üye olan her kullanıcının kuralları okuduğu varsayıyoruz. Okuma sorumluluğunuz var.

Tartışma çıkarmak istiyorsunuz. Bu nedenle de uyarıyı veren moderatörün isminin görünmesini istiyorsunuz.

Kurallara uymadığınız sürece uyarı almaya devam edeceksiniz.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı