Başka bir ülkeye gitmeyi planlıyor musunuz?

Başka bir ülkeye gitmeyi planlıyor musunuz?

• Evet

• Hayır

• Kararsızım

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Ben de başka bir ülkeye gitmek istiyorum. Özellikle bir ülke belirtmem gerekirse Amerika Birleşik Devletlerine. Bunun sebebi ileride olmak istediğim meslek olan uçak mühendisliği. Ülkemizde bu mesleğin asıl görevi şu an yerine getirilmiyor ve ben özellikle sivil uçaklar üzerinde çalışmak istediğim için dünya devi olan Boeing şirketinde çalışmak istiyorum. Bu sebeple yurtdışına gitmek istiyorum.

Üniversiteyi Finlandiya'da okuyup orada kalmak gibi bir planım var, şimdiden fince öğrenmeye başladım umarım planlarımı gerçekleştirebilirim.

Ben de başka bir ülkeye gitmek istiyorum. Özellikle bir ülke belirtmem gerekirse Amerika birleşik devletlerine. Bunun sebebi ileride olmak istediğim meslek olan uçak mühendisliği. Ülkemizde bu mesleğin asıl görevi şu an yerine getirilmiyor ve ben özellikle sivil uçaklar üzerinde çalışmak istediğim için dünya devi olan boeing şirketinde çalışmak istiyorum. Bu sebeple yurtdışına gitmek istiyorum.

Siz sadece Amerika'nın iyi yönlerini görüyorsunuz veya gösteriyorlar. Oysa ki o kadar işsiz, yoksul insan var. Filmlerdeki gibi yaşamak için dediğim gibi bir yardım eli gerekiyor.

Ülkedeki saçma yönetimden dolayı ve ekonomiyi batıran maliye bakanı yüzünden gitmek istiyorum. Okumayı düşündüğüm üniversite erasmus ile yurtdışına gönderiyor. Gidersem erasmus ile İtalya'ya falan orada kalmak isterim. Ve ya Almanya ve Fransa olsun fark etmez. Avrupa'ya göre sıcak yer lazım bana. Avrupa'daki en sıcak ülkelerden biri Türkiye fakat refah seviyesi her geçen gün düşüyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı