Basketbol'da Kendimi Geliştirmek İçin Ne Yapmalıyım ?

• Konuyu başlatan Mertcan Başel
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 15.539
Git tabiki bırakma işin peşini istekli isen neden olmasın? Geçen seneye göre geliştim diyosun kendini ispatlamak için en güzel fırsat kaybedersen ne olacak sanki? Önemli olan senin heycan yapmadan kendini sahaya koyabilmen. :)

Git tabiki bırakma işin peşini istekli isen neden olmasın? Geçen seneye göre geliştim diyosun kendini ispatlamak için en güzel fırsat kaybedersen ne olacak sanki? Önemli olan senin heycan yapmadan kendini sahaya koyabilmen. :)
Yardımların ve desteğin için sağol. Eski bir basketbolcunun karşıma çıkması iyi oldu. Senin yaşın kaç ?

Sen bıkmadan usanmadan her gun elıne topunu alacaksın. 2 saat aynı yerden sut atacaksın. Turnıke crossover ıkı topla top sektırme zayıf elını kullanma her gun en az 2 saat bırıne ayırıp calısıcaksın ve ınanıcaksın :)

Son düzenleyen: Moderatör:
TOFAŞ altyapısında oynadım. Uzun boyluyum, pivot oynuyordum. Bol bol özellikle NBA ve Türkiye ligi maçlarını izle. İzlemeyi bilene çok şey öğretiyor. Okulda bi fake atayım dedim bakkala gittiler. Tekrarla geliştiriyorsun.
Öneri için sağol. Peki kulübe gitsem ilk başta çok zorlanır mıyım ?

sen bıkmadan usanmadan hergun elıne topunu alıcaksın 2 saat aynı yerden sut atıcaksın turnıke crossover ıkı topla top sektırme zayıf elını kullanma hergun en az 2 saat bırıne ayırıp calısıcaksın ve ınanıcaksın :)
Allah'a şükür inancım var. Başarmaya inancım var. Basketbol'da pes etmeyi sevmem. Zaten hep derler inanmak başarmanın yarısıdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı