Bazı üyelere atılan iftiralar hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada bu seferki gruplaşma olayı hakkında pek bilgim olmasa da içinde olan 1-2 kişiyi görünce üzüldüm, sevdiğim üyelerdendiler. Onlar için önemli olması gereken bir şey değil belki ama hayal kırıklığına uğradım, söylenilen yalanın ortaya çıkmasından ve haksız dayanışmadan dolayı eminim ki yönetimdeki bazı kişiler de benzer duyguyu yaşamıştır.
 
Yazık cidden. Başka konularda 'Yahu beğeni önemli değil, sadece sayı.' diyen kişiler bu işlere girişmiş. Sizin amacınız kendinizi pohpohlamak sanırım. Beğenileriniz silinse iyi olur cidden. Takmayın şu beğeniye artık.
Sanırım mesajlarımızı okumadan anlamak istemiyorsunuz. Amacımız beğeni kasmak değil ve o grupta ne arkanızdan konuşuyoruz, ne de moderasyon hakkında konuşuyoruz. Beğenim silinsin, benim için hiç sorun değil. Hiç olmazsa gerçekten beğeni kasan arkadaşların aksine boş yere beğeni kasmadığımı bilerek rahat olurum. Beğeni benim için önemli falan değil.
Sizin amacınız insanlara yardım etmek değil sanırım.
Değilse niye forumdayım?
Niye neredeyse çoğu konuda mesajım var?
Niye neredeyse her ekipman konusunda etiket atılıyor?
Niye belli kişiler bana ''Allah razı olsun'' diyor?

Herkes bizi haksız buluyor tabii moderasyona inanıyorsunuz hemen. Biz ne desek boş olacak ama gerçeği bilmiyorsunuz...
 
Amacımız beğeni kasmak falan değil, inanmıyorsanız inanmayın. Ek olarak hemen DA demeniz hoş da değil.
Ben daha da mesaj yazmıyorum. İstediklerini desinler umrumda olmaz. Ellerinde beğeni kastığımıza dair bir kanıtları yok ve kasmıyoruz da. Hem alt tarafı bir forumda rezil oluyoruz o kadar.

Umarım bu ciddiyeti her zaman gösterirsiniz.

Biz bir cevap almak için konu açtık ve tabii ki de bizi linçleyerek asıl konuyu unutturdunuz. Tabii neden mod olmuş birinin aleyhine konuşsunlar ki, değil mi?
 
Böyle biri/birileri var mı cidden?
Beğeni kasan birileri var, ancak beğeni kasmak için DC grubu oluşturan kimse yok. Daha doğrusu olması mantıklı gelmiyor.

Technopat üyeleri tarafından açılmış bir sürü grup var. Bunların bazılarına dahil oldum, hiç birinde beğeni kasma ya da linçleme gibi bir durum yoktu.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı