Beğeni haksızlığı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sanj1

Hectopat
Makaleler
4
Selam! Bu konumda bir rehber veya öğretici bir konu paylaşmayacağım. Bugün beğeni haksızlığını kısaca anlatacağım.

Neden? (Beğeni sistemi neden kaldırıldı tam olarak bilmiyorum 2 gündür olmadığımdan.)

Fakat gezdiğim konular ve atılan mesajlardan anlıyorum (z) ki ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişiler var. Bunların derdi bazı kişilerin beğenisinin fazla olması, kavgalı veya tartıştığı kişinin beğenisinin fazla olması vs. gibi şeylerdir. Bunun için saçma sapan konular açan kişilere cidden acıyorum.

Beğeni sisteminin kaldırılması adil mi?

Aslında bende bu konuda şikayetçiydim. Şöyle ki bilinen bir kişi yazdıklarında sırf bilindik ve tanınan bir kişi olduğu için beğeni atmalarına deli oluyorum. Örnek olarak bir arkadaşımız doğruları yazıp cümlesini bitirir beğeni atarlar bilinen kişi konuya alakasız bir şey yazsa yine beğeniyi doğruları yazan arkadaşa göre daha fazla atarlar. Beğeni sayısını takacak da değilim. Adil olduğunu düşünüyorum. Sadece beğenilerin yazmaması biraz garip geliyor alışmıştık aslında.

Ben sıradan bir çocuğum bu kişilerin hayatlarına karışamayacağımı da biliyorum fakat tek istediğim bu kişilerin kendilerini düzeltmesidir. Öncelikle kurallarımızı anlayıp okuyalım daha sonra saygı ve sevgi çerçevesinde forumda dolaşalım diyorum. Ayrıca bir kişi ile kavga etmemelisiniz ettiyseniz bile tartıştığınız kişi ile "göz ardı et" seçeneği ile ilginizi kesebilirsiniz böylece kavga da biter.

1611348373516.png

Jspaint ve pixlr (e-x sürümü) teşekkürler.

Beğeni sistemi neden kaldırıldı tam olarak bilmiyorum
Discord sunucularından beğeni kasmaya başlamış bazı kişiler sanırım. Bu olayın daha fazla büyümemesi için kaldırıldı sanırım.
Bence beğeni sayısının kaldırılması iyi oldu. Böyle devam etmesi de güzel olur artık.

Bu hafta açılan kaçıncı beğeni konusu acaba merak ediyorum. Kaldırıldı işte uzatmanın anlamı yok. Beğeni derdi olanlar çoktan uzayıp gitmiştir bile. :)

Bende bugün bir üye de denk gelmiştim neden yok diyordum, çocuk kendisi bir şey yapmış herhalde deyip geçmiştim. Halbuki kaldırılmış. Aslında kaldırılıp kaldırılmamasının pek de önemi yok bence. Yani durabilirdi de.

Bir kısım gelsin; bir kısım gitsin diyor. Yönetim ekibi de şaşırdı. Bırakalım gözükmesin arkadaşlar her gün açıyor zaten. Beyefendi reaksiyon için mesaj yazıyor. Mesajım reaksiyon almadı diye üzülüyor çok tuhaf ve reaksiyonun fazla olması hiçbir şeyi etkilemez. Zamanında moderatör olup beğeni kıranlar da var 1-2 ay gibi süre olup sonra bırakanlar vs. İsime gerek yok.

Şöyle konuları cidden artık görmek istemiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam açılan 4. konu hepsinde aynı şeyi yazıyorsun. Madem bu konularla ilgi bir sıkıntı var neden giriyorsun? Bırak isteyen istediği konuyu açsın. Sen nefret ediyorsan girme görmezden gel hocam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı