konularda dikkate almamışlar herhalde, varsayımlarla değil eleyerek gitmek daha mantıklı öyle ben bu site haricinde çok dışarda çözüm buluyorum, elektronik mühendisiyim evde atölyem var teknik bilgiyi az kullanırım evimde bile bu yolu izleyerek doğrudan soruna gidiyorumKonu sahibi, 2/3 kere uyardım diğer konudan takip edin, çözülmediyse yeni dosyaları paylaşın. Varsayımlarla gidilmez çözüme.
Eleyerek gidemez PSU'nun neresini eleyeceksin? Multimetre mi var da eleyecek kişi güç verip vermediğini veya osilatörle sapma var mı güçte bakacak? Elemeye gerek yok bilgisayar zaten uyarıyor nerede sorun var diye. Diğer konuya bakmadan cevaplıyorsunuz hala.varsayımlarla değil eleyerek gitmek daha mantıklı
@Murat5038 kısaca söyleyim şimdi psu arızalı dimi sen düşün ?Eleyerek gidemez PSU'nun neresini eleyeceksin? Multimetre mi var da eleyecek kişi güç verip vermediğini veya osilatörle sapma var mı güçte bakacak? Elemeye gerek yok bilgisayar zaten uyarıyor nerede sorun var diye. Diğer konuya bakmadan cevaplıyorsunuz hala.
Mühendis ile ev kullanıcısı yapacağı işlemler farklıdır. Sende alet vardır onda yok. Deneyebileceklerini de yazdık diğer şeyler varsayımdır sadece.
Hayır öyle demem. Onu bilmeyen der.Çalışıyor PC açılıyor sorun yok bozuk değil dersin değil mi?
Onu işte burada kontrol edemezsin diyoruz sorun belli diyoruz.orada fan devri saçma sapan gdiyorsa direk bozulmuştur
Biz de onu diyoruz konu yarısından beri. Boş yere PSU kafa takıp çözüm bulunmaz.gözle göremez ama anlar söylememle kafasındaki düşünceyi atmasına başka bir yerde sorun aramayı hedefledim
@Murat5038 size yardım etsin ben karışmıyorum.@blacktiger5 napcaz şimdi nasıl bulcaz sorun neyde isterseniz buradan konuşmaya devam edelim veya burayı kirletmemek için sizle başka bir yol ile iletişime geçelim.
@Murat5038 ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.