''Ben Seni Arkadaşım Olarak Görüyorum'' Diyen Kıza Ne Yapılmalı?

Bu saatten sonra bazi seylerin rayina oturmasini beklemek lazim. Ancak herseyden once soylemeliyim ki artik arkadas degilsiniz. Artik telefonu birakip yatmalisin. Sabaha kadar kiz kardesimizin de aklinda bazi seyler kesinlesecek, belli hususlarda kendisini ifade edecegi uzun bir mesaj atacak muhtemelen
Yok hocam daha önce de benzer birşey olmuştu fakat kesinlikle sevmekle falan alakalı değildi. Aynı tavırla konuşmuştu, ve günler boyunca hiç mesaj atmamıştı ta ki ben gönlünü alacak bazı şeyler diyene kadar, öyle olmasa yok direk umursamıyor malum kız. Hem bilgisayardan yazıyordum, bu yüzden geceleri pek de sorun olmuyor benim için de neyse konu bu değil. Eğer gerçekten attığım mesajları kavrarsa belki dediğiniz gibi yapabilir.
Saygi ve edebinden taviz vermedigin surece hicbir sey bitmis degil. Ancak zorla guzellik olmaz lafini da unutmamak gerekir.
Evet ona ne zaman böyle şeyler konuşsak dedim kendin ol, zorlama yok diye. Hiçbir zaman da kasmadım konuşurken, saygı ve edep konusunda dediğiniz gibi yaptım az çok.
Kendine gercekten keyif aldigin bir mesgale bulmalisin iki - uc gun. Ayrica sunu da belirteyim, bu tur hususlarda duzgun tavsiye almak icin her iki tarafi da taniyan insanlara basvurmali. İkinizi de gormeden, aranizdaki muhabbete dahil olmadan yorum yapmak yaniltici olabilir. Bu konuda kesinlikle "okuduklarin ile yapacaklarin" ayni olmamali, karari kendine gore verip icraa etmelisin
Sağolun hocam.

Hocam ben bu konuyu unutmuşum ya. Olayların ucu koptu geçen perşembe, şimdi babamlardayım eve döneyim yarım kalan bir yazı var onu bitirip anlatırım her şeyi.
@fromhell1 Bu sohbet falan halen duruyorsa o kızı bırak derim. Başka kız mı yok yahu. 😂
Ya başka kız mı yok lafında haklısın da malum kişiye karşı elinde olmayan bir takım duygular yaşadığın için böyle çıkmazda kalabiliyor insan. Ya arkadaşı kalıp boyun eğeceksin ya da tamamen aklından silecek, yok edeceksin. Ben 2. sini seçmiştim de dediğim gibi olayların ucu koptu baya eve dönünce anlatacağım. Hikaye gibi oldu biraz. :)

Dostum kız seni yedek olarak tutmak istiyor. Sana karşı bir sevgisi yok, eğer istediği gibi birini bulamazsa boşta kalmamak için sana gelecek. Ayrıca sana hiç iyi davranmayacak hep kendi mutluluğunu düşünecek. En ufak hatanda sinirlenip bağırıp çağıracak, sürekli sana iş yaptıracak. Sen de onu sevdiğin için pek ses çıkarmayacaksın. O kızı silip seni gerçekten seven birini bulman çok daha iyi olacaktır. Naruto'yu izlediysen aynı örnek orda da mevcut. Sakura Naruto'ya hiç yüz vermiyordu hep kızıp duruyordu, işi düşünce hafif iyi davranıyordu. Fakat Hinata Naruto'yu gerçekten sevdiği için hep onun mutluluğu için çalışıyordu. Eğer Naruto, Sakura ile evlenseydi her günleri kavga dövüşle geçecekti.

Benim hoşlandığım kız ile yaklaşık olarak 2 hafta önce bir tartışma yaşadık ve ben ondan hoşlanmamaya başladım, numarasını sildim, birazda ağır konuşmuş olabilirim (ama küfür etmedim). Ondan sonra da o tartışma'dan 3 veya 4 gün sonra o bana yazdı naber diye falan. Sonra da öyle bir konuşmamız başladı yeniden. Ve o bana yazmadan önce hiç yazmadım ve o bana yazdıktan sonra da ona hiç yazmadım. O bana instagram'dan "Sen neden mesaj atmıyorsun artık" dedi, bende "Aklıma gelmiyor, ne bilim işte" dedim. Sonra da ben "Aslında daha çok sebepleri var ama boşver" dedim. O da söyle dedi, bende "boşver" dedim. Sonra da hep yazışıyoruz yeniden.

2 gün önce de bayram akşamı yine konuşuyorduk. Ve birden "görüşürüz Suatcım" dedi (benimde ismim Suat bu arada). Bende sonraki gün aklıma takıldı acaba neden böyle birşey dedi diye.(Ben en iyisi size ss atayım) Sonra da aramızda böyle bir konuşma oldu
Screenshot_2019-08-13_085656_1.jpg

Ama ben içinden demiş olmasına biraz inanmıyorum. Acaba neden demiş olabilir?

Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim. :) Belki anlamayabilirsiniz.

Benim hoşlandığım kız ile yaklaşık olarak 2 hafta önce bir tartışma yaşadık ve ben ondan hoşlanmamaya başladım, numarasını sildim, birazda ağır konuşmuş olabilirim (ama küfür etmedim). Ondan sonra da o tartışma'dan 3 veya 4 gün sonra o bana yazdı naber diye falan. Sonra da öyle bir konuşmamız başladı yeniden. Ve o bana yazmadan önce hiç yazmadım ve o bana yazdıktan sonra da ona hiç yazmadım. O bana instagram'dan "Sen neden mesaj atmıyorsun artık" dedi, bende "Aklıma gelmiyor, ne bilim işte" dedim. Sonra da ben "Aslında daha çok sebepleri var ama boşver" dedim. O da söyle dedi, bende "boşver" dedim. Sonra da hep yazışıyoruz yeniden.

2 gün önce de bayram akşamı yine konuşuyorduk. Ve birden "görüşürüz Suatcım" dedi (benimde ismim Suat bu arada). Bende sonraki gün aklıma takıldı acaba neden böyle birşey dedi diye.(Ben en iyisi size ss atayım) Sonra da aramızda böyle bir konuşma oldu Eki Görüntüle 426941
Ama ben içinden demiş olmasına biraz inanmıyorum. Acaba neden demiş olabilir?

Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim. :) Belki anlamayabilirsiniz.
Kız yem atmış siz de yemi kabul etmişsiniz. Zaten onun hedefi dikkat çekmek, ordaki "-cım" ifadesi bunu temsil ediyor. Kıza bence yeni çok yakın ne de çok uzak davran eğer ordaki ince çizgi de kalırsan bu iş olur.

Kız yem atmış siz de yemi kabul etmişsiniz. Zaten onun hedefi dikkat çekmek, ordaki "-cım" ifadesi bunu temsil ediyor. Kıza bence yeni çok yakın ne de çok uzak davran eğer ordaki ince çizgi de kalırsan bu iş olur.
O zaman ben aynı bu çizgi'de devam edeyim. Ama şu anlık hiçbir ilişki kabul etmiyorum, hazır değilim. :)

Evet, böyle bir cevap aldım. Fakat hiçbir zaman kızın peşinden de koşmadım, sadece bana bazen birkaç şey soruyordu, 2 günde bir falan WhatsApp'dan havadan sudan sohbet. Ne yapmalıyım?
Ben lise son sınıftayken bı kıza aynı senin gibi açilmiştim sonra kız okuldaki herkese anlattı 9.siniflar bile öğrenmişti iletişimi kesti bı süre sonra yüz vermeye başladı sonra arkadaş olarak kalmak istiyorum dedi bidahada gorusmedim.

Aşık gibi sevmezsen, kardeş gibi sev beni.
Hiç sevmesin daha iyi.
O zaman ben aynı bu çizgi'de devam edeyim. Ama şu anlık hiçbir ilişki kabul etmiyorum, hazır değilim. :)
Biraz fazla iyimser davranışın kıza sanki ya. Benim gibi yap, bak nasıl sana gelecek. :)
Kız böyle ilgi çekme amaçlı -cım ekli falan yazarsa çizgiyi hiç bozma, tamam görüşürüz de kapat. Ama çok da soğuk davranma. Neden bilmem ama büyük ihtimalle çoğu insanın bana 'Ruhsuz' dediği sebeptendir ki bunu fark etmeden yapıyorum ve her seferinde konuşmayı kendisi uzatıyor. Evet, biraz yanlış gelebilir ama anca böyle anlattım, SS atabilirdim de o konuşmalar üzerinden 2 aydan fazla geçti, malum kız da 2 hafta önce numara değiştirdi eski konuşmalar gitti.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı