Bilgisayar Aniden Donuyor

DVD-Rom varsa şimdilik onun SATA kablosu ile deneyin.

Max.Blast.4.rar

Teşekkürler. Önce başka kabloyla mı deniyim yoksa bunu mu yapayım? Rehber de bulamadım bunla ilgili. Var mı anlatımı?

HDD kaynaklı. Bilgisayarda titreyen bir parça var mı? HDD'yi iyi sabitleyin. Başka bir SATA portu ve kablosu da deneyebilirsiniz. Açıkçası ben de bir rehber bulamadım. O ve diğer yazılımsal çözümleri @Neurevt daha iyi anlatır.

Nasıl yapacağım bunla kablo değiştirme işini yardımcı olma şansınız var mı? Hiç anlamıyorum da.

Bu arada harddiske kulağımı yaklaştırınca cızırtı gibi bir ses duyuyorum? @Nazım Paşa @Neurevt

Dosya Ekleri

• 27042878_1689551261106040_1506226467_n.jpg
    27042878_1689551261106040_1506226467_n.jpg
    62 KB · Görüntüleme: 212
İlk başta Windows güncel mi diye soran olmamış garip :) Windows güncel mi? Bir çok takılmanın sebebinin altında Windows'un güncel olmaması yatıyor. Öncelikle güncel değilse güncelleyip, öyle kullanmanı öneririm.

Dosya Ekleri

• guncel.jpg
    guncel.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 152
Yazılımı bir USB'ye kurun. Ondan sonra bilgisayarı bu USB'den boot edin. Orada Full Erase veya benzeri bir ifade göreceksinizdir, onu seçin. Maxblast böyle mi bilmiyorum ama benim kullandığım yazılımlar bu şekildeydi.
Yazılımı bir USB'ye kurun. Ondan sonra bilgisayarı bu USB'den boot edin. Orada Full Erase veya benzeri bir ifade göreceksinizdir, onu seçin. Maxblast böyle mi bilmiyorum ama benim kullandığım yazılımlar bu şekildeydi.

Tamamdır hocam. ISO'yu yazdırıyorum Rufus ile. Sonucu buradan bildireceğim.

ISO to USB'de bootable seçeneğini işaretleyince hata veriyor yazdırırken. İşaretlemeden yaptım oldu. Boot ettirmez mi böyle?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı