Bilgisayar toplama konusunda en şanssız insan

En sanssiz deme kendine, herkesin basina gelebilir. Senin yapacagin belli, aldigin yere ya iade et, ya da performansindan memnun kaldiysan garantiye ver. Ben de 2014'te MSI Notebook aldim, 1 hafta sonra ölü piksel cikti garantiye göndermek zorunda kaldim. Demek istedigim, böyle seyler oluyor, kafana takma ve yapilmasi gereken islem neyse onu yap :)

Sizin ki iyi sömestrda aldığım bilgisayarımı daha yeni kullanabiliyorum, meğerse anakart bozukmuş servisi aradık dedi ki ram uyumsuz iyi dedim para biriktiriyim oldu aldım sorun çözülmedi, sonra PC 5 ay yatıı. İyi anakartı göndermiştik o geldi bu sefer Windows mavi ekran hatasını aldım, tesadüfen Technopat videosunda ram slotunu önerilen yere taktım şimdi geçti gibi 1 güne yakındır çalışıyor ve bir hata alamadım. Sağolsunlar Vatan' da bana çok yardımcı oldu (!)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı