- Makaleler
- 2
İnternet'ten alın demiyoruz ki. Gidip merkezine alın işte.Hocam bana kalsa Sinerji'den alıcam ama yukarıda da belirttiğim gibi durum.
İnternet'ten alın demiyoruz ki. Gidip merkezine alın işte.Hocam bana kalsa Sinerji'den alıcam ama yukarıda da belirttiğim gibi durum.
Bu keyleri alan yoktur heraldeOrjinal ve yasal bir Windows 10 Windows 10 - Microsoft Store Türkiye
Ucuz Windows Lisansları Yasal mı?
Key almanız gerekir. Windows 10 Pro 32/64 Bit Türkçe Orjinal Lisans - n11.com Bu uygun olur mu?www.technopat.net
Hocam bunu deneyeceğim sağ olun.İnternet'ten alın demiyoruz ki. Gidip merkezine alın işte.
Vatan Bilgisayar da aynı, hele yaşı küçük çocukları Rampage ve Frisby ile kandırmayı seven çalışanları çok.@334155 Babanın koluna girdiğin gibi vatan bilgisayara sokuyorsun.
Hocam bana kalsa Sinerji'den alacağım ama yukarıda da belirttiğim gibi durum.
Denedim ama orayı da istemiyor kazıkmış vs. Sanırım Sinerjinin kendi firmasından alacağım.@334155 Babanın koluna girdiğin gibi vatan bilgisayara sokuyorsun.
Ben kasayı Xigmatek aldım. Belki o da Frisby öneriyordu.Vatan Bilgisayar da aynı, hele yaşı küçük çocukları Rampage ve Frisby ile kandırmayı seven çalışanları çok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.