Bilgisayarcının toplama sistemi monte etmeye 2000 TL istemesi normal mi?

Hocam yazıya eklemeyi unutmuşum. Aynı işlemi MediaMarkt bir abiye sordum yapabiliriz dedi 500 TL'ye ve yanında durmama izin verebilirmiş sanırım onunla kuracağım PC'yi ama gerçekten merak ettim neden 2000 TL istiyor bu insanlar diye.

Böyle daha güvenli olur. Yanında durmak önemli bir detay. Esnaf bilgisayarcıların adı parça hırsızına çıkmış olduğu için hiç güvenesim gelmiyor.
 
Hocam o kadar zor değil, kendiniz de kurarsınız. Ha kuramadınız mı? MediaMarkt gayet güvenilir, kendilerini severim. Benim gözümde Vatan ve Teknosa'dan önde. 500'e yapıyor demişsiniz MediaMarkt, yaptırabilirsiniz.

2000 TL dolandırıcılığa girer. Büyük ihtimalle de kuracağı Windows'u KMSpico ile aktifleştirirdi 🤣
 
MediaMarkt kurarım diyorsa tercih edin bence. 2000 TL resmen soygun.
 
Hocam o kadar zor değil, kendiniz de kurarsınız. Ha kuramadınız mı? MediaMarkt gayet güvenilir, kendilerini severim. Benim gözümde vatan ve Teknosa'dan önde. 500'e yapıyor demişsiniz MediaMarkt, yaptırabilirsiniz.

2000 TL dolandırıcılığa girer. Büyük ihtimalle de kuracağı Windows'u KMSpico ile aktifleştirirdi 🤣

Hocam önceden hiç kurmadım bir deneyimim yok arkadaşları izleyerek hem öğrenmiş olurum diye düşündüm ama 2000 TL duyunca kesin MediaMarkt tercih edeceğim.
 
Hocam artık normal gibi duruyor. Geçenlerde bios güncelleme ile kasa temizliği için bir kaç yer aradım 500 tl istedi. Temizlemesiz ne kadar dedim yine 500 dedi. Onu geçtim bi ara anakartı yaktım. Psu ve ekran kartıyla bilgisayarcıya gittim adama rica ettim 500 tl dedi. Bu devirde kimse kimseye bedava bile selam vermiyor dedi. Bunu vericem bide beklicem 2 3 gün en az. Adamlar kafayı yemiş. İnternet kafeye gittim biz risk alamayız diyorlar. Çıldırdım resmen.
 
Hocam artık normal gibi duruyor. Geçenlerde BIOS güncelleme ile kasa temizliği için birkaç yer aradım 500 TL istedi. Temizlemesiz ne kadar dedim yine 500 dedi. Onu geçtim bir ara anakartı yaktım. PSU ve ekran kartıyla bilgisayarcıya gittim adama rica ettim 500 TL dedi. Bu devirde kimse kimseye bedava bile selam vermiyor dedi. Bunu vereceğim bir de bekleyeceğim 2 3 gün en az. Adamlar kafayı yemiş. İnternet kafeye gittim biz risk alamayız diyorlar. Çıldırdım resmen.

İyi hoş da hocam 2000 TL ne bileyim biraz fazla değil mi gerçek manada?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı