Bilgisayarcının toplama sistemi monte etmeye 2000 TL istemesi normal mi?

Bugün PC parçaları aldım ve kendim birleştirmeye çekindiğim için haritalar uygulamasındaki çevremdeki esnaflara baktım bilgisayar yapabilecek.

Eki Görüntüle 2157752

Şu fotoğraftaki parçaları birleştiremeye 2000TL istedi, diğeri de 2500TL. Sizce bunlar beni dolandırmaya mı çalışıyor?

Eki Görüntüle 2157753

Ve kendisi kurulumu biz yapalım performans kaybı olmasın (?) yazdı. Anlamadım şahsen. Bu işin fiyatı gerçekten 2 bin TL'den mi başlıyor?
etrafta vatan computer vs. varsa git söle arkadaş yaptırmıştı bi defa 450 tl almışlardı, bazıları yapıyor bazıları yapmıyor çalışana bağlı

Hocam önceden hiç kurmadım bir deneyimim yok arkadaşları izleyerek hem öğrenmiş olurum diye düşündüm ama 2000 TL duyunca kesin MediaMarkt tercih edeceğim.
medimarkt kuruyormu pc?
 
Eğer sen yapamayacaksan 2000 gayet iyi bir ücret. Performans kaybı olmasından kastettiği en fazla soğutma sistemi olabilir. Yani fanların yönlerini doğru ayarlamak.

Kanka bizim buralarda 300-500 arası yapıyorlar 2000 resmen dolandırıcılık ve ben hiç PC toplamadım ama fanların sıvı soğutucu borusunun nasıl ayarlandığını biliyorum.
 
2000 TL fazla. BIOS güncelleme, iyi kablolama, sistem kurulumu dahil en fazla 1000 TL'ye kadar fiyat verseydi normal kabul edilebilirdi bence. Sistem toplamak zor değil, ben de hayatımda ilk defa geçen Kasım ayında kendi sistemimi kendim topladım. Bununla ilgili internette her ayrıntıya hakim olabildiğin rehberler var, Recep Baltaş'ın da videoları var. Biraz cesaret edebilirsen yapılamayacak bir şey değil.
 
Performans kaybı olmasın dediği yerde Beyrut limanı gibi patladım. Korsan Windows kurup geçecek. Performans kaybı olmasınmış.
 

Geri
Yukarı