Hocam şimdi baktım da, isim değiştirmiş. Hakikaten o yaymış ülkeye. 3-4 yıl önce izliyordum. Ben de başkası sandımSuç atmıyorum hocam. Zaten dediğim gibiyse daha iyi. Basri Akkaya severek takip ettiğim biri. Ama Türkiyede onun sayesinde yayıldı.
Hocam şimdi baktım da, isim değiştirmiş. Hakikaten o yaymış ülkeye. 3-4 yıl önce izliyordum. Ben de başkası sandımSuç atmıyorum hocam. Zaten dediğim gibiyse daha iyi. Basri Akkaya severek takip ettiğim biri. Ama Türkiyede onun sayesinde yayıldı.
Dostum Malwarebytes'ı indir sitesinde ücretsiz. Daha sonra tam tarama yap ve virüs çıkarsa onları karantinaya al. Karantinaya aldığın virüsleri temizle. Devam ederse sorun format at.
![]()
Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy
Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today.www.malwarebytes.com
Hocam ısınma sorununun sebebi termal macununun kuruması veya içinin pislenmesi olabilir.Malwarebytes indirdim Premium trial haliyle hem genel tarama yaptım sonrasında temiz çıkınca C'yide tarattım ama bir şey bulamadı ESET ile de tam tarama yaptığımda bir şey bulamamıştı fakat laptop çok ısınıyor riske atmak istemiyorum o yüzden format attırıcam.
Piyano sesi DarkCometRAT'ta var diye biliyorum. Format atarsanız düzelir ama taratırsanız da düzelebilir. Her sorunun çözümü format olmamalı, diskinizi yürütmek varken koşturmayın.Oyun oynarken piyano, müzik aleti gibi sesler geldi ve sürekli görev çubuğu yok olup bilgisayarı açıyormuşum gibi tekrar yükleniyor ne yapmalıyım bence %100 anormal bir durum var. Format atsam düzelir mi?
Oyun oynarken piyano, müzik aleti gibi sesler geldi ve sürekli görev çubuğu yok olup bilgisayarı açıyormuşum gibi tekrar yükleniyor ne yapmalıyım bence %100 anormal bir durum var. Format atsam düzelir mi?
Oyunda küfür ediyor muydun?Basri Akkaya diye bir YouTuber insanları hackleyip böyle piyano sesi falan çıkarıyordu.
Oyun oynarken piyano, müzik aleti gibi sesler geldi ve sürekli görev çubuğu yok olup bilgisayarı açıyormuşum gibi tekrar yükleniyor ne yapmalıyım bence %100 anormal bir durum var. Format atsam düzelir mi?
Yok hocam
Malwarebytes yükleyip tarama yaptım fakat hiçbir şey çıkmadı ama korkuyorum hala varsa diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.