Bilişim için üniversite şart mı?

Zheren

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Ben MESEM'e geçeceğim ve üniversite okumak istemiyorum. Üniversite okumak şart mı? Önerir misiniz?

Merhaba. Ben MESEM'e geçeceğim ve üniversite okumak istemiyorum. Üniversite okumak şart mı? Önerir misiniz?
Bilişimde nasıl MESEM e aldılar genelde pek almıyorlar. Üniversite şart değil kendini geliştirirsen IT alanında akar gidersin bizim stajda abi vardı 26 yaşında lise mezunu Sistem destek uzman yardımcısı olarak çalışıyor maaşı neredeyse 3 asgari ücret.

Pekiquote="soles, post: 28653326, member: 556224"]
Bilişimde nasıl MESEM'e aldılar genelde pek almıyorlar. Üniversite şart değil kendini geliştirirsen ıt alanında akar gidersin bizim stajda abi vardı 26 yaşında lise mezunu sistem destek uzman yardımcısı olarak çalışıyor maaşı neredeyse 3 asgari ücret.
[/QUOTE]
Peki önerir misiniz veya bilişim dışında önerdiğimiz var mı?

Pekiquote="soles, post: 28653326, member: 556224"]
Bilişimde nasıl MESEM'e aldılar genelde pek almıyorlar. Üniversite şart değil kendini geliştirirsen ıt alanında akar gidersin bizim stajda abi vardı 26 yaşında lise mezunu sistem destek uzman yardımcısı olarak çalışıyor maaşı neredeyse 3 asgari ücret.
[/QUOTE]
Ben Bilişim mezunuyum siber güvenlik alanından mezun oldum başka bölüm hakkında fikrim yok ama ben çok memnunum iş olanakları da lise mezunu olsan da fazla.

Ben Bilişim mezunuyum siber güvenlik alanından mezun oldum başka bölüm hakkında fikrim yok ama ben çok memnunum iş olanakları da lise mezunu olsan da fazla.
[/QUOTE]
Ben kodlama istiyorum da siber güvenlikte yapılıyor mu?

Ben kodlama istiyorum da siber güvenlikte yapılıyor mu?
Siber güvenlikte kali linux, Server işletim sistemleri ve basit hack parametreleri var daha çok ağ temelli dersler. Nasıl ağ topolojisi kurulur? Server yönetimi nasıl yapılır? Yoğun user olan bir topoloji nasıl kontrol edilir tarzı sorulara yanıt arayacaksın. Sen yazılım geliştirmeye kayarsın orada daha çok WEB sitesi oluşturma ve yönetme, oyun geliştirme tarzı daha eğlenceli akıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda üniversite gerekli mi değil mi ondan da bahsediyor. İzlemek istemeyip özetini dinlemek istersenizde, hayır gerekmez.

Bu alan tamamen kendini geliştirmen gereken bir alan, kendini ne kadar çok geliştirirsen o kadar iyi olur.

Üniversiteyi ehliyet gibi düşün, sen çok iyi bir şoförsün ama ehliyetin yok :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı