Gaziantep'te BİM'e gidiyoruz. BİMCELL'e hat taşıyacağız diye sürekli çalışanlar sistem yok tablet bozuk hata veriyor gibi şeyler söylüyorlar. Bunlara ne yapabilirim?
Gaziantep'te BİM'e gidiyoruz. BİMCELL'e hat taşıyacağız diye sürekli çalışanlar sistem yok tablet bozuk hata veriyor gibi şeyler söylüyorlar. Bunlara ne yapabilirim?
Aklınız varsa geçmeyin. Yılda 300 400 fazla ödersiniz ama en azından huzurlu olursunuz.
Bende öyle eskiden uygun olduğu için kullanıyordum. Şuan ikinci hattım bimcell sırf üşendiğimden değişmiyorum. Birincil hattım olsaydı saniye beklemezdim.2019'dan beridir BİMCELL kullanıyorum paketler uygundu fakat şu an geçilecek gibi değil diğer operatörlerde faturalı kullanın derim bende yakın zamanda değiştirmeyi düşünüyorum üşenmezsem tabii.
BİM personeli olarak çalışıyorum, dedikleri şey doğru. Bizim bölgemiz, yeni bir sisteme geçiyor. Bölge sorumlusunun yeni sisteme uyumlu olan tek mağaza bizim mağazamız. O yüzden müşterileri bizim mağazamıza yönlendirip, işlemler bizim mağazadan yapılıyor.
Gittiğin mağazada, personele şunu söyle; "mağaza sorumlusu veya yardımcısı kim varsa onunla görüşmek istiyorum." de. Konuyu soracaktır size. Sende BİMCELL dersen, personelin BİMCELL konusunda yardımcı olacak bir şeyi yok müşteriye karşı. Sistemi anlatır, paketleri anlatır. Abone yapma konusu MS/MSY'ye kalıyor.
Sen MS/MSY'ye hangi mağazada BİMCELL taşıması yapabiliriz diye sor. İlla biliyorlardır.
Öğrenci olarak BIMCELL ile rahat ediyorum. İnternet lazım olduğunda 20GB 125TL'ye ek paket yaptırıp rahat rahat 1 hafta kullanıyorum (önceden 60TL'ye 20GB alıp kullanıyordum7 ay sonra, 90 oldu 5 ay sonra 120 oldu). 350-400 vermektense 160TL'ye 3GB alıp üstüne ek paket yaptırırım daha rahat kullanırım kafasındayım. Ev internetim de kötü olunca mobil veriye yükleniyorum ihtiyacıma göre aylık 85GB'a kadar rahat kullanıyorum ve 400-500TL civarına geliyor. BIMCELL zaten TurkTelekom'a bağlı, TurkTelekom hattan geçiş yaptım, tarife ve sim değişti sadece. TurkTelekom uygulamasında tarifem BIMCELL olarak görünüyor. 1 hafta sistemsel arıza var demişlerdi sonra düzeldi ve 4 gün sürmüştü geçişim. Bir yıldan fazla oldu, bir kusurunu görmedim.Aklınız varsa geçmeyin. Yılda 300 400 fazla ödersiniz ama en azından huzurlu olursunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.