BİM'de çalışılır mı?

Doğrudur hocam teşekkür ederim vallaha çok yardımcı oldunuz, şu an 2-3 hafta arası düşünme fırsatım var kendi içimde düşünüp tartacağım ama BİM tarafı daha ağır basıyor hem de beni maddi olarak biraz daha rahatlatır ve istediğim motosikleti almam daha hızlı olur diye düşünüyorum.

Hakkınızda hayırlısı hocam. Rica ederim.

Böyle firmalarda normal bir insanın uzun süre durabileceğini sanmıyorum. Bu işte rahatsız olduğunuz şeyler olduğu gibi market sektöründe de olacak. BİM'in 35 bin maaşı olduğu söyleniyor fakat bildiğim kadarıyla bu 35 bin liranın içinde yemek parası da var. Yani ortalama 30 bin lira civarı maaş almış olacaksınız. Ayrıca vardiyalı çalışma sistemi tüm hayatınızı bitirecek. Kendinize ayırabileceğiniz bir zaman olmayacak. Örneğin bir gün akşam çıkıp yarınında sabah işe gideceksiniz. Sosyal hayat diye bir şey kalmayacak. Her işin bir zorluğu var, iş zor veya kolay kısmına girmiyorum o yüzden. Ama mesajlarınızdan gördüğüm kadarıyla anlık bir karar ile işi bırakmak istiyorsunuz. Muhtemelen yeni başlamışsınız ve işin size pek uymayan tatsız taraflarından şikayetçi olmuşsunuz. Unutmayın ki bu her meslekte olacak. Ona göre değerlendirmenizi yapın derim.

Böyle firmalarda normal bir insanın uzun süre durabileceğini sanmıyorum. Bu işte rahatsız olduğunuz şeyler olduğu gibi market sektöründe de olacak. BİM'in 35 bin maaşı olduğu söyleniyor fakat bildiğim kadarıyla bu 35 bin liranın içinde yemek parası da var. Yani ortalama 30 bin lira civarı maaş almış olacaksınız. Ayrıca vardiyalı çalışma sistemi tüm hayatınızı bitirecek. Kendinize ayırabileceğiniz bir zaman olmayacak. Örneğin bir gün akşam çıkıp yarınında sabah işe gideceksiniz. Sosyal hayat diye bir şey kalmayacak. Her işin bir zorluğu var, iş zor veya kolay kısmına girmiyorum o yüzden. Ama mesajlarınızdan gördüğüm kadarıyla anlık bir karar ile işi bırakmak istiyorsunuz. Muhtemelen yeni başlamışsınız ve işin size pek uymayan tatsız taraflarından şikayetçi olmuşsunuz. Unutmayın ki bu her meslekte olacak. Ona göre değerlendirmenizi yapın derim.
Hocam şuanki işime yeni başladım evet 2 ay olacak. Ancak çok zor bir ciddi diyorum yani her işin zorluğu tabi ki var ama bu iş zor yorucu. Akşam eve 6 gibi gelmem çok güzel ancak o yorgunlukla zaten 8-9 demeden gidiyorsun dayanamıyorsun. Mesela bu sabah 3'te kalkıcam ve işe gidicem niye sevkiyat var. Eve gelince leş gibi kokuyorsun full balık kokuyorsun yani. Bugün gittim tanıdık vasıtası ile bir tane bime cv'mi bıraktım bakalım ne zaman dönüş yapacaklar.

Rica ederim hocam ne demek. Dolap temizliğinde belki bizim A101'den dolayı zorlaşmış olabilir çünkü bir dolabın alt değil de üst kısmı bile 2 arabaya zar zor sığıyor. Fazla araba verilmediğinden ve tek başıma ayrıca ilk günümde yaptığımdan zor gelmiş olabilir ki zaten 2 3 ayda bir olduğu için çok takılmayın bu dediğime.
hocam bimden dönen eden kimse yok a101'e başvurursam kesin girebilirim ne diyorsun a101 işine :) Şu iş git gide canımı sıkmaya başlıyor işten de soğuttu beni bazı olaylar.

Son düzenleme:
Hocam BİM'den dönen eden kimse yok A101'e başvurursam kesin girebilirim ne diyorsun A101 işine :) Şu iş gitgide canımı sıkmaya başlıyor işten de soğuttu beni bazı olaylar.

Hocam düşünmene bile gerek yok direkt git cvni bırak referansın varsa daha rahat olur 1 haftada işe girmiş olursun.
Ama unutma A101'in sistemi diğer marketlere göre bir tık daha kötü ona hazırla kendini.
Zaten 2 ay deneme süreci oluyor 2 ay içerisinde istediğin zaman müdürüne söyleyebilirsin çıkmak istiyorum diye eğer eleman sıkıntısı olan bir şubeyse 1 2 gün daha çalışır çıkarsın. Başka sormak istediğin herhangi bir şey olursa buradayım hocam.

Hocam düşünmene bile gerek yok direkt git cvni bırak referansın varsa daha rahat olur 1 haftada işe girmiş olursun.
Ama unutma A101'in sistemi diğer marketlere göre bir tık daha kötü ona hazırla kendini.
Zaten 2 ay deneme süreci oluyor 2 ay içerisinde istediğin zaman müdürüne söyleyebilirsin çıkmak istiyorum diye eğer eleman sıkıntısı olan bir şubeyse 1 2 gün daha çalışır çıkarsın. Başka sormak istediğin herhangi bir şey olursa buradayım hocam.
Şuan servis bekliyorum ama ayaklarım çekmiyor bildiğiniz kafamda bitirdim artık yük gibi oldu bu iş. Dediğiniz gibi yapıcam yanımda şuan cv yok ama eve dönüşte gidip bir konuşacağım umarım olur. Artık balıktanda diğer işlerinden de bunaldım vallaha. Adamsınız hocam teşekkür ederim duruma göre haber vereceğim 😂

Şuan servis bekliyorum ama ayaklarım çekmiyor bildiğiniz kafamda bitirdim artık yük gibi oldu bu iş. Dediğiniz gibi yapıcam yanımda şuan cv yok ama eve dönüşte gidip bir konuşacağım umarım olur. Artık balıktanda diğer işlerinden de bunaldım vallaha. Adamsınız hocam teşekkür ederim duruma göre haber vereceğim 😂
hakkınızda hayırlısı olsun hocam rica ederim :D.

hakkınızda hayırlısı olsun hocam rica ederim :D.
Hocam bugün bim aradı 15.30'da görüşme var diye. İşten izin aldım öğleden sonra gittim görüşmeye. Yaklaşık 1-2 saat bekledim adam geç geldi. Maaş 34 bin küsür dedi. Çalışma saatlerini fln anlattı biliyorsunuz zaten klasik market saatleri. Ama şöyle birşey söyledi mesela 40-50km ileride bir bölge var oraya da bu BS bakıyormuş. Oraya eleman lazım olsa 7 gün fln mesela gidebilir misin dedi. Onu da kendi imkanların ile gitmen gerekiyormuş. O biraz sıkıntı olarak geldi bana canımı sıktı. Birde yaşım da 18 şuan ama adam askerliğe taktı, benim askerlik daha e-devlette gözükmüyor bile :) Bugün içinde olumlu/olumsuz geri dönüş yapacağım dedi. Olumlu derse bende 1 gün müsade isterim düşünmek için bu başka yere gitmek sıkıntı biraz.
Olmadı şuanki yerde 1-2 ay devam edicem sonra kuryeliğe geçebilirim belki. Şuan araba ehliyeti alıyorum sonra a2 motosiklet ehliyeti alıcam duruma göre öyle bir planda var aklımda.

Hocam bugün BİM aradı 15.30'da görüşme var diye. İşten izin aldım öğleden sonra gittim görüşmeye. Yaklaşık 1-2 saat bekledim adam geç geldi. Maaş 34 bin küsur dedi. Çalışma saatlerini falan anlattı biliyorsunuz zaten klasik market saatleri. Ama şöyle bir şey söyledi mesela 40-50km ileride bir bölge var oraya da bu BS bakıyormuş. Oraya eleman lazım olsa 7 gün falan mesela gidebilir misin dedi. Onu da kendi imkanların ile gitmen gerekiyormuş. O biraz sıkıntı olarak geldi bana canımı sıktı. Bir de yaşım da 18 şu an ama adam askerliğe taktı, benim askerlik daha e-Devlet'te gözükmüyor bile :) bugün içinde olumlu/olumsuz geri dönüş yapacağım dedi. Olumlu derse bende 1 gün müsaade isterim düşünmek için bu başka yere gitmek sıkıntı biraz.
Olmadı şu anki yerde 1-2 ay devam edeceğim sonra kuryeliğe geçebilirim belki. Şu an araba ehliyeti alıyorum sonra A2 motosiklet ehliyeti alacağım duruma göre öyle bir planda var aklımda.

Olumlu dediği takdirde sorularınızı sorun hocam bölge sorumlusu sonuçta illaki hangi şubeye girceğinizi biliyordur en azından nerenin elemana ihtiyacı olduğunu biliyordur. 40 50km de bayağı fazla açıkçası sizi oraya göndereceklerini sanmıyorum. Ben mesela A101'de mağaza müdürüne olumlu geçtikten sonra sordum yakın olan yere girersin büyük ihtimalle dedi ve benim çalıştığım şubeyle evimin arasında git gel 3km falan vardı. Askerlik konusunda ise :D dediğim gibi bir tık abartıyorlar bende kinaye yaptım ya hatta ölürüm bile diye ya sanki uluslararası bir şirkete giriyormuşsun gibi darlıyorlar bana da sormuşlardı tecil ettiririm sorun değil deyip geçiştirmiştim :D.

Olumlu dediği takdirde sorularınızı sorun hocam bölge sorumlusu sonuçta illaki hangi şubeye girceğinizi biliyordur en azından nerenin elemana ihtiyacı olduğunu biliyordur. 40 50km de bayağı fazla açıkçası sizi oraya göndereceklerini sanmıyorum. Ben mesela A101'de mağaza müdürüne olumlu geçtikten sonra sordum yakın olan yere girersin büyük ihtimalle dedi ve benim çalıştığım şubeyle evimin arasında git gel 3km falan vardı. Askerlik konusunda ise :D dediğim gibi bir tık abartıyorlar bende kinaye yaptım ya hatta ölürüm bile diye ya sanki uluslararası bir şirkete giriyormuşsun gibi darlıyorlar bana da sormuşlardı tecil ettiririm sorun değil deyip geçiştirmiştim :D.
Bende açıktan okurum dedim adam direkt karşı cevap verdi daha öncede bu tarz işlerden ağızımız yandı fln fln fln. He birde şube evime yakın olacak sanırım o konu değil. Konu seni başka yerlere desteğe yollayabilirim felan diyor. Şuan beni 40-50km uzaklıktaki yere yollasa gidiş dönüş 500 tutuyor, 7 gün gitsem 3500 tl para yapar benim cebimden gidecek. Bu saat oldu geri dönüş yapmadı vallaha. Askerliği de evet fazla abartıyorlar yok seni müdür yapsak 2 sene sonra askere gidiceksin o zaman ne olacak fln. Sanarsın ömürlük olarak giricem :) Şurada 2026 ağustos ayına kadar çalışıp çıkıcam daha onu söylemedim bile :)

Bende açıktan okurum dedim adam direkt karşı cevap verdi daha öncede bu tarz işlerden ağızımız yandı fln fln fln. He birde şube evime yakın olacak sanırım o konu değil. Konu seni başka yerlere desteğe yollayabilirim felan diyor. Şuan beni 40-50km uzaklıktaki yere yollasa gidiş dönüş 500 tutuyor, 7 gün gitsem 3500 tl para yapar benim cebimden gidecek. Bu saat oldu geri dönüş yapmadı vallaha. Askerliği de evet fazla abartıyorlar yok seni müdür yapsak 2 sene sonra askere gidiceksin o zaman ne olacak fln. Sanarsın ömürlük olarak giricem :) Şurada 2026 ağustos ayına kadar çalışıp çıkıcam daha onu söylemedim bile :)
Eğer olmazsa a101ede git cv bırak en fazla ne olabilir zaten.
ama maaş iyiymiş hocam a101de asgari + yemek 5000+ prim veriyor prim çok değildir. bimin maaşı iyiymiş eğer ararlarsa şansınızı deneyin desteğe gönderirim diyor ama ilk başlarda göndermez daha deneme sürecinde olacaksın ki zaten kasayı bile ilk günden öğretmezler daha tişört bile vermezler hemen. öyle bir şey olursada 1 2 sefer gidebiliyorsanız gidersiniz olmazsa müdürünüzle konuşursunuz hocam. bunları düşünmek için biraz daha erken birde tek eleman siz olmayacaksınız çok takılmayın bence buna.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı