İnceleme Bir Başyapıt: Red Dead Redemption 2

Kesinlikle katılıyorum hocam. RDR2'ye saygı çerçevesinde istediğiniz gibi eleştirme hakkı herkesin var tabii ki. Fakat öyleler var ki gelip beğenmedim atıp, balon,çöp diyip kaçıyor bir örneği de yaşandı az önce.

Çünkü balon.

RDR2'nin çöp olmasına imkan yok, teknik anlamda hala daha üstüne koyabilen yapım çıkmadı üstünden 5 sene geçmiş olmasına rağmen. Ayrıca bence oyun sektöründeki en iyi yazılmış karakterler de RDR2'dedir. Bir arkadaşıma önermiştim RDR2'yi mesela daha önce oynamamıştı, Micah'ı görünce direkt kıl olup "bunu öldürebiliyor muyuz?" diye sormuştu bana.

Bu bir başarıdır bana soracak olursanız, çünkü Micah karakterinin yazılma amacı zaten oyuncuya tam olarak bu nefret duygusunu tattırmak ve bunu çok iyi başarıyor. Onun dışında açık dünya olarak muhteşem immersive bir oyun RDR2, oyuna başladığınız an o dünyanın bir parçasısınız artık gerçek dünyayı unutun.

Bu saydıklarım kağıt üstünde basit duran ancak yapılması zor işlerdir. Sadece bu saydıklarım sebebiyle bile RDR2 "çöp" olmayı hak etmeyen bir yapımdır. Bana göre dünyanın en iyi oyunu falan değil ama maalesef.

Kesinlikle doğru. Bu oyuna balon veya çöp yakıştırması kesinlikle yapılamaz. Ama birçok insan için oynanışından ve temposundan dolayı tarihin en iyi oyunu olmayabilir.

Hayir kanka gow daha iyi(!), şaka maka gerçekten gta6 bu kalitede çıkarsa umarım yıl ortalarında çıkar, geç çıktığı için goty alamayan bir efsanedir çünkü rdr2.

Gow 2018 hikayeyi iyi yansıtan bir oyun değil eski 5 oyuna bakarak hikaye daha iyi diyemezsin, grafiklerde rdr2 daha iyi, asıl rdr2 daha tekrar oynanabilir bir oyun yapacak çok daha fazla şeyin var, Arthur Morgan tek oyunla 6-7 oyunluk kratosdan daha etkileyici bir karakter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…