Bir ilişkide kullanıldığınızı nasıl anlarsınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçen yine böyle parayı geri gönderdi, ben de ona geri gönderdim. Saçma sapan davranıyorsun para konusunda ve başka manevi konularda her zaman her şeyi yaparım senin için dedim. Sadece kıskançlığım yüzünden ona saygım olmadığını ve ona değer vermediğimi düşünüyor. Zaten özgüveni çok fazla düşük, hep bir yetersizlik hissi var onda. Borç da bunu tetikliyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Hata bende mi?

Ayrılırsam sana borcunu mutlaka öderim merak etme dedi. Asıl sorun ayrılmayı nasıl düşünebiliyor? Sırf onu kıskanıyorum diye mi?

Eğer her şey yazdığın gibiyse sende bir hata yok. Sadece kıskanıyorsun ancak bunu herkes yapıyor. Ben de yapıyorum ne var bunda? Azıcık katlanamiyorsa ha tabi kişilik meselesi ancak yine de seviyorsa bir şekilde katlanır.

Hatta yani borcunu kapatması için para bile veriyorsun yani buna rağmen sana erkekliği cinsel organ mı zannediyorsun derse bana evet öyle sanıyorum der ayrılırdım.
Ayrılmak çözüm mü? Yoksa ona artık para yardımı yapmayı bırakıp daha ağırdan mı alsam? Kafam karışık, moralim çok bozuk.

Şimdi hesabıma paranın bir kısmını yatırıp bir daha istemediğini söyledi. Paranı pulunu istemiyorum dedi ve ayrılmak istedi, mesafe koydu. Benden soğumuş onu hep kıskandığım için. Ne yapmalıyım bilemiyorum. Geri dönüp aramız iyi olduğunda parayı geri mi ödeyeyim ona?

Anladım ki sen galiba bu kızı cidden seviyorsun. Bama göre aranız biraz duzeldiginde arıyarak olmuyorsa mesaj atarak kendini ona anlat. Bana biraz anlayış göster lütfen zaten ikimiz de kötü bir dönemden çıktık de eğer kabul eder ya da biraz tartışsanız bile sonunda tamam ben hazırım derse olan şeyler tekrarlanıyor mu ona bak. Gerekmedikce onun için yaptığın fedakarlıklara değinme. Senden değişmesini istiyorsa gel beraber değişelim yeniden olsun her şey de. Ilişki karşılıklı fedakarlıkla yürür çoğunlukla. Bu karşılık beklemek değil karşılık beklemese bile yapılacak biseydir benim gözümde. Kavgalar tartışmalar olur bende ayrılıp tekrar barıştım 1 2 defa sevgilimle her defasında da ikimiz biraz daha düzelttik seviyemizi. Onun sevdiği şeyleri öğren mesela ya da biliyorsan onlar hakkında konuş çünkü sevgilim işlemciden hoşlanmıyor olabilir. O konuya gelirsek de ben şunu alacağım değil de şunu almak istiyorum bir duzelsin her şey yoluna girsin belki ondan sonra düşünürüm diyebilirsin.Demekki kızın hayatında senden farklı faktörler var. Onlari anlamaya çalış ve kelimelerine dikkat et yani şöyle deyim iyi geceler ile iyi gecelerr arasında ne kadar büyük fark vardır bilirsin belki 1 harf ama anlamı büyük, ona gore şekillendirebilirsin cümlelerini. Bak şöyle deyim benim şu an yaşım 15 küçüğüm yani yaşca hepinizden ama sevgilim le ben olgun bireyleriz. Ama yaş değil bu olay, ben onun için değiştim o değişmedi. Ama bir şikayetim de olmadı o rap sever ben pop ama o sever diye de rap de dinlerim. Bu biraz böyledir karşılık beklememek lazım ve her şeyi açık açık vurman lazım kıza, ben böyleyim senin için demen gerekir bence şu anki konumunda. Uzun bir yazı oldu ama bunlar benim görüşüm okuduysan ve biraz da olsa benimsediğin şeyler varsa ne mutlu bana. Umarim halledersin bir şekilde bu sorunu.

O. Ayrılık diyen de o. Ben hiçbir zaman ayrılma taraftarı olmadım ama tükeniyorum artık ezilmekten, yaptığım iyiliklerin yabana atılmasından.

Bence ayrılık kelimesi ağızdan bir kere çıktıysa o ilişki artık sıkıntıya girdi demektir. Sürekli diyorsa seni bununla tehdit ediyor, ayrılıktan korkmuyor demektir. Bir kere de siz ayrılalım deyin ve tepkisini görün bakalım. Tepki vermeden kabul ederse zaten daha fazla üzülmeye gerek yok demektir.

Ayrılmak çözüm mü? Yoksa ona artık para yardımı yapmayı bırakıp daha ağırdan mı alsam? Kafam karışık, moralim çok bozuk.
Bu sefer zaten o eskisi gibi değilsin der ve ayrılmak ister. Ne yalan söyleyeyim bana şöyle geliyor ki o kız seni artık sevmiyor. İlişiki de paranın lafının yapılmasından tutta, o tarz cümleler kurmak çok yanlış.

23 yaşında "kendine özel" ne kadar borcu olabilirki hayatını zorlaştıracak?
Akrabalarından biriyle iş yapmış, akrabası bu arkadaşın hesabından kredi çekip sana öderim demiş, ödememiş. Aslında kendi borcu değil ama üstüne kalmış 10 milyar kadar. İlişkide taraflar açısından bakacak olursak onun üzerine bile kalsa borç onun aslında. Ama ben dayanamıyorum üzülmesine. Hep yardım etmek istiyorum. Sonra kıskançlık yüzünden tüm iyiliklerimi silip ayrılmak istiyor, paranı da istemiyorum diyor. Kendimi insan olarak görmüyorum senin yüzünden, öyle hisettirmiyorsun diyor. Kıskandığım için diyor bunları. Saygın yok diyor.

Kısacası moralini böyle bir şey için bozma. Hani bir klişe vardır ya "Sana kız mı yok?" diye. Bak daha çok gençsin ben senden de gencim (16) böyle seylere çok fazla kafa yormamak lazım. Yaşını da geçirme böyle biriyle bence. Bulursun birini 4 sene ya da artık ne kadar ilerletebilirsen baktın anlaşıyorsun seviyorsun 28' yaşında da evlenirsin hem yaşın da geçmez hem de böyle boşa yatırım yapmazsın.

Ben sana diyeyim bu seni postalar gider :(.

Öncelikle şundan bahsedeyim benim de uzun süren ilişkilerim oldu, yeri geldiğinde bende ona para verdim oda bana para verdiği oldu ama bu işlemci muhabbetinin aynısını yaşamaya başlamıştım. Kendime bir şey alacağım zaman gereksiz harcama ama gratisten bir şey alayım dediğimde güle oynaya koşarak alacak birisine dönüşmüştü. O ilişkide bir kez bitmesin dedim bitmedi ama bunu bir koz zannedip tekrar ayrılmak istediğinde istiyorsan ayrıl dedim ve ayrılamadı laf geveleyip durdu. Yani diyeceğim ilişkiye para muhabbeti haddinden fazla girerse karşındaki ayrılacağım dediği halde ayrılma dersen bunu koz olarak kullanmaya başlar ve seni kullanabileceğini sanır. 4 senelik ilişkimi kavgalar ve anlaşamamazlık ve güvensizlikten dolayı bitirdiğimde sadece 1 ay içinde başkasını bulmuştu. Karşındaki kişi eşin olmadığı sürece bukadar taviz verme ve haddinden fazla güvenme. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı