Dün ona çok ılımlı şekilde mesajlar attım. Görüşmeye devam ettik ama çok soğuk ve isteksizdi. Bugün yine konuşurken ikimizde de hatalar olduğunu söyledim. Kıskanmamdan ve onun beni uyarmasına rağmen kıskanmaya devam etmemden dolayı kendini çok değersiz ve önemsiz gördüğümü söyledi. Halbuki öyle bir şey yok. Çok alakasız geldi bana. Sevip sevmediğini ve benimle devam edeceğini bilmediğini söyledi. Bu arkadaş hep böyle tartışmalarda mesafe koyup bazen de arkadaşmış gibi davranıyor. Mesela barışmak için sarılacağım zaman sarılmıyor, tokalaşıyor, öpücük atıyorum yumuşasın diye atmıyor çok soğuk davranıyor. Beni çok seviyormuş kıskanmalarımdan önce ama artık emin değilmiş. Üzgünüm yemek yiyemiyorum, moralim çok bozuk üzülüyorum diyorum. Her şey ilişki demek değildir neden üzülüyorsun bu kadar yıpratıyorsun kendini diyor. Hiç değişmemişsin diyor. Durmadan beni değiştirmeye çalışıyor, halbuki kusurum varsa iki üç tanedir. Ben duygusal taraf olduğumdan ilişkide hep bir şeyler çözülsün edilsin diye kafama takıp üzülürüm, çözülene kadar kafam rahat etmez ve kavgalı uyumayalım isterim. Kafama çok takarım yani ama arkadaş kafama çok takmamdan da rahatsız. Kendine zarar veriyorsun diyor. Beni çok mu düşünüyor yoksa umursamaz bir hâli mi var çözemedim. Kafa dinle iyi hissettiğinde bana yaz dediğimde tokalaşma emojisi gönderdi. Bana bu hareketleri çok garip geliyor. Sanki hiç sevmiyormuş gibi. Seven kişi böyle mi davranır?
Son düzenleme: