Bir ilişkide kullanıldığınızı nasıl anlarsınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
:(. Yani bu durumda yapman gereken şey kafaya takmamak diyeceğim ama bu mümkün değil. Başka kız bulursun çok da önemli değil açıkçası daha cok gençsin bulursun başkasını illaki :).
Ağlayarak geri döndü. "Seni canımdan çok seviyorum, elimden geleni yapacağım." dedi. Ne yapacağımı şaşırdım. Onun üzülmesine de dayanamıyorum.
Abi karşı tarafı koz gibi anlatıyorsun ama adam erkek ben önceki konu açtığında gördüm şok geçirdim resmen
İyi de ben kız arkadaşım demedim ki hiç. Ama önemi yok. Verdiğiniz tavsiyeler her ilişki için geçerli ve doğru şeyler. Gerçekten kullanıldığımı düşünüyorsunuz yani öyle mi?

Son düzenleme:
Hocam kendi kazandığınız parayı kendiniz için kullandığınızda sinirleniyorsa zaten orada bir sorun yok mudur?
Ben borç altında olsam hiç kendime harcamam hepsini sana veririm diyor. Sen eğlencene keyfine bakıyorsun işlemci almayı düşünerek diyor. Yoksa diğer ihtiyaçlarını al tabi diyor.

Kimseye böyle bağlanmadım. Karşımdaki adamın beni kullandığını anladığımda maddi veya manevi hiç önemi yok, daima sonlandırdım o ilişkiyi. Sizi üzüyorsa, mutlu değilseniz her kim olursa olsun hayatınızdan çıkarın. Milyonlarca insan var. Kimse vazgeçilmez değil. Kimse sizden kıymetlı değil.
Lezbiyenleri ağzının suyu akarak izleyenler iki erkeğin ikişki yaşamasını psikolojik sorun olarak görüyor. Harika bir toplumsunuz.

Son düzenleme:
Kimseye böyle bağlanmadım. Karşımdaki adamın beni kullandığını anladığımda maddi veya manevi hiç önemi yok, daima sonlandırdım o ilişkiyi. Sizi üzüyorsa, mutlu değilseniz her kim olursa olsun hayatınızdan çıkarın. Milyonlarca insan var. Kimse vazgeçilmez değil. Kimse sizden kıymetlı değil.
Lezbiyenleri ağzının suyu akarak izleyenler iki erkeğin ikişki yaşamasını psikolojik sorun olarak görüyor. Harika bir toplumsunuz.
Alınmak gibi olmasın ama ben karşı değilim sadece şaşırdım, tavsiyelerimi kadın psikolojisini dikkate alarak yazıyordum.

Konu homofobiye dönecekse daha fazla yoruma gerek yok sanırım.
Alınmak gibi olmasın ama ben karşı değilim sadece şaşırdım, tavsiyelerimi kadın psikolojisini dikkate alarak yazıyordum.
Erkek psikolojine göre nasıl yorumluyorsun durumu? Sence çok mu fark ediyor? "Kızsa bırak gitsin, erkekse devam et mi diyeceksin?" O kadar da büyük bir fark yok aslında.
Ayakta alkışladım dostum.

Konu homofobiye dönecekse daha fazla yoruma gerek yok sanırım.

Erkek psikolojine göre nasıl yorumluyorsun durumu? Sence çok mu fark ediyor? "Kızsa bırak gitsin, erkekse devam et mi diyeceksin?" O kadar da büyük bir fark yok aslında.

Ayakta alkışladım dostum.
Hayır dostum yanlış anladın. Demek istediğim öyle bir şey değildi, kadın erkek psikolojileri farklı oluyor genelde. Daha önceden yazdığım gibi cinsiyet önemli değil şahıstan şahısa da değişebiliyor. Ki önemli olan bunu benim yorumlamam değil, senin karşındakinin psikolojisini anlaman.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı