- Makaleler
- 5
Disiplin olmasa bile hocalar o çocuğa bir şeyler söyleyip azarlardı.Okul yokken disiplin mi?????
Disiplin olmasa bile hocalar o çocuğa bir şeyler söyleyip azarlardı.Okul yokken disiplin mi?????
Hocam bunun gibilerini ben çok gördüm daha fazlasını ama bunu hizaya getirmeden durmayacağım.Sen onu dövmeden durmayacak gibisin. Sonuçları bize de anlat![]()
Annesi ve babası ayrıydı. İkisinden ayrı para alıyordu, amcası kısmen Zengin'di, babasının kredi kartı vardı üzerinde aktif kullanıyordu.
Bende ha bire ısmarlatıyordum, veya alacağımız bir şey olunca param kalmadı diyordum para veriyordu vs. pek hoşnut değildim para vermesine ama kendisi veriyor beni ilgilendirmez.
Şahit oldum babasına sövüyordu, amcası gözümün önünde 2000₺ aktardı karta vs.
bayağı tartakladım arkadaşı hala kendini yükseklerde görüyor. Hangi insan iPhone 8 Plus telefonu kanalizasyona düşürebilir size soruyorum ve ardından ise daha iyi bir telefon alabilir.
Ben J7 Prime ile Deniz'e girdim 1, 5 ay boyunca S3 mini ile can çekiştim şaka gibi.
Nasıl yapmaya çalıştı onu?
Güç olarak öyle görüyorsa denesin görsünGüç açısından kendisinden güçsüz görüyor gibi seni. En basit haliyle bunu, ona karşı ortaya koyduğun tavırlardan anlıyor gibi. Onun için etkili olabilecek bir cevap veremediğin sürece durmaz.
Bu sadece fiziksel açıdan değil sözel açıdan da olabilir. Ne vakit durumun öyle olmadığını ona gösterirsin o zaman durmasını da bilir.Güç olarak öyle görüyorsa denesin görsün![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.