Bir kişi benimle uğraşıyor

Annesi ve babası ayrıydı. İkisinden ayrı para alıyordu, amcası kısmen Zengin'di, babasının kredi kartı vardı üzerinde aktif kullanıyordu.
Bende ha bire ısmarlatıyordum, veya alacağımız bir şey olunca param kalmadı diyordum para veriyordu vs. pek hoşnut değildim para vermesine ama kendisi veriyor beni ilgilendirmez.
Şahit oldum babasına sövüyordu, amcası gözümün önünde 2000₺ aktardı karta vs.
bayağı tartakladım arkadaşı hala kendini yükseklerde görüyor. Hangi insan iPhone 8 Plus telefonu kanalizasyona düşürebilir size soruyorum ve ardından ise daha iyi bir telefon alabilir.
Ben J7 Prime ile Deniz'e girdim 1, 5 ay boyunca S3 mini ile can çekiştim şaka gibi.

Kanalizasyona nasıl düştü?

Bugün kavga edersen, yarın yeniden olur. Bugün yasal işlem başlatırsan, çevrendeki kişilerin bakış açısı haksız da olsa değişir. Yapabileceğin en iyi şey sağlam bir şekilde küçük düşürmek. Ama öyle ki, vereceği cevap tamamen çaresizlik içerisinde olduğunu belli etsin. Ve bunu tabii ki mümkünse sınıfındaki herkesin göreceği şekilde, mümkünse sınıf grubunda yap. Bir daha sesi çıkmayacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı