Bir kişi benimle uğraşıyor

@Perceival sana Steam'den arkadaşlık isteği attım, bakabilir misin? Nick'imi değiştirdim. Yenisi, Ms. V.
Konu oraya kadar vardıysa, biz bir kaç arkadaş toplanıp canımız sıkılana kadar gerek egzotik, gerek güldürürken düşündüren hakaretler ederek bahsi geçen arkadaşın gelişimine katkı sağlayabiliriz 😂 😂

Şimdi beyinleri durduracak soru soracağım. Sen 14 yaşındasın lise 1 sin onlar senden 1 yaş küçük. Onlar 8. sınıf olması gerekmez mi? Yani aynı okulda olması zor (lise/ortaokul birleşik değilse)
Bu elemanla aynı sınıftayım. Lise 1 öğrencileri 15 yaşında olmuyor mu hocam? Yani ikimiz de 8.sınıfız. Okulda liseler de var.

Şimdi beyinleri durduracak soru soracağım. Sen 14 yaşındasın lise 1 sin onlar senden 1 yaş küçük. Onlar 8. sınıf olması gerekmez mi? Yani aynı okulda olması zor (lise/ortaokul birleşik değilse)
Aynı sınıftayız demiş.

Madem laftan anlamayacak kadar sorunlu bir arkadaş, bulduğun yerde sağlam bir şekilde dersini ver. Böyle zorbalar genelde tek yumrukta devrilir, bakmayın öyle artistlik yaptığına bir kere dersini verdiğiniz zaman yanaşamaz size daha :)

Konu oraya kadar vardıysa, biz bir kaç arkadaş toplanıp canımız sıkılana kadar gerek egzotik, gerek güldürürken düşündüren hakaretler ederek bahsi geçen arkadaşın gelişimine katkı sağlayabiliriz 😂 😂
Yok be :D O değil konu. Biz zaten aramızda konuşuyorduk da sanırım nickimi değiştirince tanıyamayıp arkadaşlıktan çıkarmış. Ondan dolayı yazdım :D

Madem laftan anlamayacak kadar sorunlu bir arkadaş, bulduğun yerde sağlam bir şekilde dersini ver. Böyle zorbalar genelde tek yumrukta devrilir, bakmayın öyle artistlik yaptığına bir kere dersini verdiğiniz zaman yanaşamaz size daha :)
Zamanında bunu sadece ittirerek ağlattım ben. Genelde bir sinek üstüne gelse ağlayan biri 😂 Kızlara hava atmak için ağlıyor.

Zamanında bunu sadece ittirerek ağlattım ben. Genelde bir sinek üstüne gelse ağlayan biri 😂 Kızlara hava atmak için ağlıyor.
Kızlara hava atmak için ağlamak biraz ilginç geldi.

Babamın bize her zaman bir öğüt verirdi. İşini asla kalabalıkta görme. Herkes onun yaptığına şahit olsun, köşeyi dönünce yap yapacağını. Bir Allah bir de sen bilirsin başın ağrımaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı