Biraz ciddi olalım, Kılıçdaroğlu kazanamayacak

28 Mayıs buraya yazacağım. Kazanacağız diyen arkadaşları etiketleyip.

Ciddi ciddi konuya girdim ve okuyacaktım, ta ki 'Konya'yı görene kadar. :D :D
Sen ve senin gibi yorum yapan insanlar yüzünden oradan şehri kaldıracağım. Konyalı değilim. Bursada doğdum ben. 7 yaşıma kadar bursada yaşadım ve akrabalar konyada olduğu için konyaya taşındık. Şehirde cahil çok zaten. İnsanları yaşadığı coğrafi konuma göre eleştirmeyi ne zaman bırakacaksınız?
 
Son düzenleme:
Küçük çocukların yaşına başına bakmadan analiz kasması üzücü ya. En azından sadece bildiklerini konuşabilirsin, sonucunu bilmediğin bir şey üzerine analiz yapmazsın. Yapmamalısın da zaten.

Bütün bunları geçtim, olur da belki birini sandıktan uzaklaştırdın bu konu aracılığı ile. Mutlu mu olursun? Niyetin buydu demiyorum, niyet okumuyorum asla. Sırası değildi diyorum. Gerek yok böyle konulara. Seçim sonrasına bırak. Dedikleriniz çıktığında "en haklı bendim" falan mı demek istiyorsunuz onu da anlamıyorum. Bu konuyu açmaktaki motivasyonun neydi mesela? Samimiyetle merak ediyorum.

Hoş yöneticisinden üyesine hepiniz aynısınız bu husus özelinde. Empati yoksunluğu hastalığı. Ötesini berisini düşüneceğin bir hayat ve başarılar diliyorum.
Dediğiniz gibi amacım insanları sandıktan uzaklaştırmak değil. Fakat boş ümit çok kötü bir şey. Düşün 6-7 yaşındayken çok istediğin bir oyuncak arabayı ailen 1 hafta içinde alıcaz alıcaz kesin o senin olacak diyorlar her mağzaya gittiğinde o oyuncak arabaya bakıyorsun hayaller kuruyorsun fakat 1 hafta sonra bir sıkıntı çıkıyor ve alamıyorlar. Ailen alamaya da biliriz fazla ümit besleme deseydi bu kadar üzülmezdin. Benim amacım da tam olarak bu. Ümidinizi yitirin demedim, aşırı ümitlenmeyin dedim.
 
Yaz bunu kenara,
Kılıçdaroğlu 30 milyon,
Erdoğan 29 milyon.
Seçim bizde ;)
Tahmin budur.
Detayları sonra paylaşırız yegen.
RTX 4060 gelsin hülog...
O zaman ben de şöyle diyeyim.
Erdoğan 30 milyon,
Kılıçdaroğlu 22 milyon.

Seçimden sonra burada buluşalım hocam.
 
28 Mayıs buraya yazacağım. Kazanacağız diyen arkadaşları etiketleyip.

Sen ve senin gibi yorum yapan insanlar yüzünden oradan şehri kaldıracağım. Konyalı değilim. Bursa'da doğdum ben. 7 yaşıma kadar Bursa'da yaşadım ve akrabalar Konya'da olduğu için Konya'ya taşındık. Şehirde cahil çok zaten. İnsanları yaşadığı coğrafi konuma göre eleştirmeyi ne zaman bırakacaksınız?

İnsanları yaşadıkları yere göre eleştirmelerinden ülkenin cahillik seviyesi belli oluyor zaten.
 
Ne kadar umudumuz olsa da biraz gerçekçi olup en kötü olasılığı düşünün. Sinan Oğan KK'ye destek verse bile çoğu oyu Erdoğan'a gidecekti. %49.5 oya 0.6 bile eklense kaybediyoruz zaten. Ümitlenelim ama boşa ümitlenmeyelim. 2028'e kadar yine Recep Tayyip Erdoğan tarafından yönetilmek zorundayız. Bu kadar şeye rağmen ülkenin %50'si hala mevcut iktidarı destekliyor. Görüşlerinizi bekliyorum.
Kaç milyon vatandaşlık verilmiş daha türkçe bilmeyen kişi oy kullanıyor. Normalde kılıçdaroğlu aldıydı bu seçimi ama ithal oylar sayesinde erdoğan önde götürdü.
 
Kaç milyon vatandaşlık verilmiş daha türkçe bilmeyen kişi oy kullanıyor. Normalde kılıçdaroğlu aldıydı bu seçimi ama ithal oylar sayesinde erdoğan önde götürdü.
İthal oylar 200 bin civarında. Fakat seçimde çok hile hurda var. Sandıklara sahip çıkamadık ne yazık ki. İkinci turda çıkalım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı