Birazcık dertleşelim

Hocam bende 18 yaşındayım aynı şeyleri yaşadım sizinle mesajlarınızı okurken o anları çok iyi hissettim kalpten acı hayat, üstüne aldatılma şeyi hiçbir şeye güvenim yok tadım kalmadı PC bile boş geliyor.

Hayat o kadar boş gelmeye başladı ki bana artık PC ile sadece boş boş bakıyorum oyun bile oynama hevesim kalktı o kadar Steam de Epic'te oyunum var satsam diyorum Steam veya Epic para etmez güvenlik sorunundan çünkü artık zevk alamıyorum hiçbir şeyden.

Hocam insanlara güveniniz neden yok acaba? Hikayenizi anlatabilir misiniz?

Ramazanda abimi kaybettim, sevgilim denecek şahıştan şüpheleniyordum aldatdığını doğruladım sonra 1 yıllık ilişkimdi, 1 dostumla aram açıldı bayağı sonra düzeldi yavaş yavaş eski şeyim yok 4 duvar arasındayım hep yalnızım denilebilir.

Hayat o kadar boş gelmeye başladı ki bana artık PC ile sadece boş boş bakıyorum oyun bile oynama hevesim kalktı o kadar Steam de Epic'te oyunum var satsam diyorum Steam veya Epic para etmez güvenlik sorunundan çünkü artık zevk alamıyorum hiçbir şeyden.

Çok doğru hiçbir şey zevk vermiyor oyunlar, sadece CS giriyorum ondan da sinir hastası olup çıkıyorum.

Ramazanda abimi kaybettim, sevgilim denecek şahıştan şüpheleniyordum aldatdığını doğruladım sonra 1 yıllık ilişkimdi, 1 dostumla aram açıldı bayağı sonra düzeldi yavaş yavaş eski şeyim yok 4 duvar arasındayım hep yalnızım denilebilir.

Bir arkadaşım vardı onunla sohbet ediyordum beni zorlamaya başladı bende kabul ettim hepsini 8 aydır böyleydi bu 1 hafta önce bıraktığını açıkladı beni çok zorladı güvenim azaldı bana her şeyi yaptırdı ben istemesem de yaptırmaya devam etti

Bir arkadaşım vardı onunla sohbet ediyordum beni zorlamaya başladı bende kabul ettim hepsini 8 aydır böyleydi bu 1 hafta önce bıraktığını açıkladı beni çok zorladı güvenim azaldı bana her şeyi yaptırdı ben istemesem de yaptırmaya devam etti.

Tam anlamadım ama hayırlı arkadaş her şeyden önemli vakti gelince anlaşılıyor bu.

Çok doğru hiçbir şey zevk vermiyor oyunlar, sadece CS giriyorum ondan da sinir hastası olup çıkıyorum.

Hocam bir söz derdim burada ama ban yerim benim hayatımda hiç sevgilim olmadı ha arıyorum ama yok bulamıyorum 1 dostum var benim de bu hayatta onun dışında hep yalnızım bende bir de babamın vefati sana nasıl anlatayım bilemiyorum o kadar derin...

Son 2 haftam gerçekten berbat geçiyor bayramın 3. günü babam vefat etti. Onun üzerine toprak atarken ellerim hareket ettiremedim. Günlerdir ağladım kendimi 5-6 gündür biraz toparlamaya çalışıyorum. Allah gerçekten kimseye yaşatmasın bu acıyı çok derin bir acı, evin artık büyü de ben oldum ne yapacağımı bilmiyorum. Aklıma geldikçe gözümden yaş geliyor ama güçlü olmak zorundayım. Bu sene sistem toplayacaktım, toplayamayacağım. PC'de zar zor açıyorum gerçekten babanızın hayattayken değerini bilin dostlar.
Başınız sağolsun. Kaç yaşındaydınız acaba?

Hocam bir söz derdim burada ama ban yerim benim hayatımda hiç sevgilim olmadı ha arıyorum ama yok bulamıyorum 1 dostum var benim de bu hayatta onun dışında hep yalnızım bende bir de babamın vefati sana nasıl anlatayım bilemiyorum o kadar derin...

Dostum aynı yaştayız senle ve o kadar iyi anlıyorum ki, bak abi kardeş tavsiyesi gibi olacak ama boş ver sabret Allah hayırlısını versin ben 1 yılımı verdim ve döndürdü bana patlattı mermiyi o kadar acı ki yalnız kalmak daha iyi ol emin ol.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı