Evet senin durumun gerçekten çok daha kötüymüş... Ben de özledim ama yapacak bir şey yok maalesef. Zor olsa da artık unutmak lazım. Ben unuttum gibi bilmiyorum, bazen aklıma geliyor sadece...Öncelikle sıkma filan lütfen kullanma bu tarz mesajları...[emoji4] Beni de ilk başta öptüğü zaman çok heyecanlanmistim. Hayatımda yaşadığım birçok ilki onunla yaşamıştım. Nasıl bir boşluk hissiyatı ile karşılaştığımi anlatamam. Gerçekten çok kötüydü. Sen onun başkasından hoşlandığını Instagram'dan görmüşsün. Ben canlı canlı tam 7 saat boyunca gözümün önünde gördüm, neler neler hem de... Ayrıca beni öptükten bir gece sonra... Olaya sadece sevdiğim kız olarak değerlendirmek istemiyorum. Çünkü aynı zamanda dostum gibiydi. Çok yakındık. Böyle işte. Çok özledim onu ama yapabileceğim bir şey yok. Bu sene zaten üniversiteye gidecek. Bitti herşey. Bu arada mutsuz adama Blues pek iyi gelmiyor be.[emoji20] Her ne kadar sevmesemde Metal açıp öfke kusmak lazım.
Sevdiğin tarz olduğu için Blues dedim ama haklısın Metal deşarj eder. Mesela bana Iron Maiden, Metallica, Megadeth iyi geliyor.