Birine Karşı Olan Duygusal Bağım

Öncelikle sıkma filan lütfen kullanma bu tarz mesajları...[emoji4] Beni de ilk başta öptüğü zaman çok heyecanlanmistim. Hayatımda yaşadığım birçok ilki onunla yaşamıştım. Nasıl bir boşluk hissiyatı ile karşılaştığımi anlatamam. Gerçekten çok kötüydü. Sen onun başkasından hoşlandığını Instagram'dan görmüşsün. Ben canlı canlı tam 7 saat boyunca gözümün önünde gördüm, neler neler hem de... Ayrıca beni öptükten bir gece sonra... Olaya sadece sevdiğim kız olarak değerlendirmek istemiyorum. Çünkü aynı zamanda dostum gibiydi. Çok yakındık. Böyle işte. Çok özledim onu ama yapabileceğim bir şey yok. Bu sene zaten üniversiteye gidecek. Bitti herşey. Bu arada mutsuz adama Blues pek iyi gelmiyor be.[emoji20] Her ne kadar sevmesemde Metal açıp öfke kusmak lazım.
Evet senin durumun gerçekten çok daha kötüymüş... Ben de özledim ama yapacak bir şey yok maalesef. Zor olsa da artık unutmak lazım. Ben unuttum gibi bilmiyorum, bazen aklıma geliyor sadece... :confused:

Sevdiğin tarz olduğu için Blues dedim ama haklısın Metal deşarj eder. Mesela bana Iron Maiden, Metallica, Megadeth iyi geliyor. :)

Evet senin durumun gerçekten çok daha kötüymüş... Ben de özledim ama yapacak bir şey yok maalesef. Zor olsa da artık unutmak lazım. Ben unuttum gibi bilmiyorum, bazen aklıma geliyor sadece... :confused:

Sevdiğin tarz olduğu için Blues dedim ama haklısın Metal deşarj eder. Mesela bana Iron Maiden, Metallica, Megadeth iyi geliyor. :)
Haklısın, unutmak gerek. Yola devam etmemiz gerekiyor. Blues'u çok seviyorum ama bu tarz durumlarda Metal iyidir.[emoji4] Murder King dinliyorum ben. İyi bir grup.

Kardeşim, neden utanıyorsunuz anlamak güç. Kız birlikte birşeyler 😜😜😜 yapabileceği birini aramış. Senle yapamayacağını anlayınca 🥶🥶🥶 diğer arkadaşa yönelmiş. Alfa ol. Kızlarla takıl, reddetsinler ama öğren. Bu arada herhalde yakışıklı birisin ki durduk yere bir kız gelip sana yürümüş.

Kardeşim, neden utanıyorsunuz anlamak güç. Kız birlikte birşeyler [emoji12][emoji12][emoji12] yapabileceği birini aramış. Senle yapamayacağını anlayınca [emoji3063][emoji3063][emoji3063] diğer arkadaşa yönelmiş. Alfa ol. Kızlarla takıl, reddetsinler ama öğren. Bu arada herhalde yakışıklı birisin ki durduk yere bir kız gelip sana yürümüş.
Aramızdaki samimiyet gerçekten farklıydı... O benim için gerçekten yeri ayrı olan birisi. Hem arkadaş olarak hem de diğer türlü... Nedenini bilmiyorum, bazen bazı şeyler sadece olur diyorum hatırladıkça... Üstünden çok uzun zaman geçti ama hâlâ dün gibi hatırlıyorum. Pek yakışıklı birisi olduğum söylenemez. :)

Biraz geç oluyor ama ben sana yine de diyeyim. Bak böyle durumlardan çoğu kişi geçmiştir, bende onların arasındayım fakat yaşadığım şeyler bana tecrübe oldu. Yalnız olduğunu düşünüyorsan seni asla, koşulsuz ve şartsız olarak bırakmayacağına inandığın birkişiyi dost edin. Bu kişinin kız olmasını tavsiye etmem çünkü öyle dostun olsa, kardeşim diyebileceğin biri bile olsa bir yerde illaki aşık olursun ona. Ben çok kötü şeyler yaşadım zamanında. İnsanlara hakkettiğinin üstünde değer verirseniz haketmediginiz şeyleri yaşarsınız®. Biliyorum 2.5 seneden fazla olmuş bu konu açılalı ama daha dün aktif olduğunu görünce belki bir yardımım dokunur dedim. Çünkü hem samimi buldum seni hemde kendime benzettim biraz. Neyse kendine iyi bak

Ezel dizisini önceden izleyince koymuyor da, ayrıldıktan sonra Ezel izleyince korkulacak birine dönüşüyorsunuz. Sana tavsiyem birkaç oyunu hard modda bitirmeye çalış. Unutmaya yardımcı olur.
Ben çalışarak, spor yaparak, ve 6 ay boyunca onu hiç görmeyerek unutmuştum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı