Bu forumda en çok istediğiniz şey ne?

İsteğiniz gerçekleşti, ama artık yeni markalar var ve herkes o markaları savunuyor.
Eğer bir marka işini doğru yapıyorsa, neden savunulmasın ki? Ben kalitesizliklerine laf atıyorum. Yeniliklerine değil. Xiaomi'nin de ülkemizde 2019'dan sonra popülerliği arttı. 2013 tarihinde kurulmuş marka. Çok iyi telefonları var. Yani kısacası, markanın yeni olması değil. Kalitesi önemli.

James Donkey, Adata SSD, Turbox, İzoly, GamePower, GameBooster, Rampage yazan kişilere otomatik susturulma cezası atılması.
Herkesin bütçesi bir olmuyor maalesef. Sadece SSD Turbox İzoly ve GameBooster konusunda size katılıyorum. Diğer markalar tabii ki de acayip kaliteli değil fakat o fiyat bandında alabileceğin ürünleri ortaya koyuyor. (PSU, kasa, monitorler berbat ötesi onlardan bahsetmiyorum.)

Herkesin bütçesi bir olmuyor maalesef. Sadece SSD Turbox İzoly ve GameBooster konusunda size katılıyorum. Diğer markalar tabii ki de acayip kaliteli değil fakat o fiyat bandında alabileceğin ürünleri ortaya koyuyor. (PSU, kasa, monitorler berbat ötesi onlardan bahsetmiyorum.)
Öhm. 350 TL'yi Gamepower Mekanik Klavye'ye vereceğime Logitech G213 alırım. Bloody markasıda düşük fiyat bandında kaliteli. XPG markasıda aynı şekilde.

Eğer bir marka işini doğru yapıyorsa, neden savunulmasın ki? Ben kalitesizliklerine laf atıyorum. Yeniliklerine değil. Xiaomi'nin de ülkemizde 2019'dan sonra popülerliği arttı. 2013 tarihinde kurulmuş marka. Çok iyi telefonları var. Yani kısacası, markanın yeni olması değil. Kalitesi önemli.
Yok ya biliyorum hani turbox gibi marka çıkacak demek istedim.

Öhm. 350 TL'yi Gamepower Mekanik Klavye'ye vereceğime Logitech G213 alırım. Bloody markasıda düşük fiyat bandında kaliteli. XPG markasıda aynı şekilde.
Kendi tercihiniz. Beni alakadar etmez fakat sizin de insanların kendi tercihlerine saygı göstermeniz gerekir. Her ürün illaki bozuluyor diye bir kaide yok ya da her ürün kalitesiz diye.

Moderatörlerin değiştirilmesi.
Her üyeye eşit davranan moderatörler gelmesini istiyorum.
Sevdiği üyelere ''inisiyatif'' kullanmayan moderatörler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı