Bu forumda neden insanlar birbirinin dediğini anlayamıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet yavaştan sonsuz tartışmaya dönüyor konu sorunu sesinizin gidebilceği bir platformda tartışmanız daha mantıklı.
Doğru bu platform din nedir bilmeyen kişilerle dolu, SDN gibi yerlerde tartışmak daha doğru olur.
Forum yaşı 32, akıl yaşı tek haneli, gerçek yaşının da ne olduğu belli değil.

Monitör karşısındasın diye bu kadar rahatsın ama yarın bunu bir yerde ağzından kaçırırsın
Kendinizden mi biliyorsunuz? Kişi kendi gibi bilir işi demişler sonuçta. Mesela ben kırk yıl düşünsem böyle bir şey aklıma gelmezdi.
Dikkat et, sokakta bunu ağzından kaçırma klavye erkeği seni.
Şaka yaptığımı anladığınızı umuyorum ama sadece umuyorum emin değilim.
Neyse bu forumda böyle konu açılmaz onu anladım çünkü medeni insanlarla dolu bu forum, bizim gibi yobazlara yer yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim gibi yobazlara yer yok.
Hâşâ, bunu demek bizim haddimiz değil. Sadece konuyu farklı alanlara çekmek yerine keşke ilk açıldığı haliyle kalmasına izin verseydi başka bir arkadaş diyoruz. :D Kendisi yok ortada şimdi ama konu sahibi olarak sen buradasın mecburen, o yüzden olan sana oluyor. :D

@Silinen üye Senin bir dediğin diğerini tutmuyor. Mesajlarını düzenleyerek aklınca akıl oyunları yaptığını sanıyorsun ama Jira'dan kaçmaz.

O soyledigin lafı ikimiz de cok iyi biliyoruz. Guzel bir cevabi hak ediyordun ama alıntılayamadığım için hadi iyisin, kactın bu seferlik.

@Silinen üye Senin bir dediğin diğerini tutmuyor. Mesajlarını düzenleyerek aklınca akıl oyunları yaptığını sanıyorsun ama Jira'dan kaçmaz.

O soyledigin lafı ikimiz de cok iyi biliyoruz. Guzel bir cevabi hak ediyordun ama alıntılayamadığım için hadi iyisin, kactın bu seferlik.
Ne cevap verecektin? Hani kızlar erkekleri etkilemek için öyle giyiniyordu? İyice kendini yargıç sanmaya başladın, allah aşkına kaç yaşındasın?

Lütfen kendi egonu başka işlerle tatmin et, güzel bir cevabı hak ettin ne demek? Bana klavye delikanlısı diyorsun ama gerçek hayatta böyle konuşabilecek misin bakalım?

@Silinen üye Lütfen kavgayı büyütüp kendi konunun kilitlenmesine neden olma. Ayrıca kadınlar başka kadınları kıskandırmak için öyle giyinirler, bunu herkes bilir. :D

Ayrıca ESG (Emra Safa Gürkan) kitabı olan Bunu Herkes Bilir'i herkese tavsiye ederim. Ürün yerleştirme yapayım da konu dağılsın. :D

Allah Allah, siz az çok anlıyorsunuz sanırım.
Haklilar, kardesim ve tanidigim kizlar genellikle vucutlariyla hava atmak icin genellikle tercih ediyorlar. Hava atmak icin olmasa bile begendikleri icin giyiyorlar. Baskici bir aile ve cevrede yetistiyseniz pek mantikli gelmeyebilir size.

Kadınların içinde büyüdüm, hiçbir kuzenim erkek değildi hatta kardeşlerimin arasında bile erkek yoktu. Kadınları iyi tanırım, merak ettiğin bir şey olursa sorabilirsin. Tüm içtenliğimle yardımcı olurum. :)
Kardeşin sana, ben erkekleri etkilemek için böyle giyiniyorum mu diyecekti peki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı