Bu ürün kilo alımı için iyi midir?

sylas25

Decapat
Daha fazla  
Bu ürünü almak istiyorum, hiq bana dm üzerinden bu ürünü önerdi. Bir zararı falan var mıdır vücuda? PMYO, Gardiyanlık bir de zabıtalık için vücudumu geliştirmem lazım.

Merhabalar. Gainer tozlar zaten kas kütlesi ve kilo kazanmak için kullanılan ürünlerdir. Eğerki içeriğindeki maddelere alerjiniz yoksa kullanabilirsiniz.

Bu ürünü almak istiyorum, HIQ bana DM üzerinden bu ürünü önerdi. Bir zararı falan var mıdır vücuda? PMYO, gardiyanlık bir de zabıtalık için vücudumu geliştirmem lazım.

Kilo boy yaş ve şu anda ne kadardır fiziksel aktivite yaptığın hakkında bilgi verirsen bilgi sahibi arkadaşlarımız çok daha yararlı önerilerde bulunabilirler.

Tabi ekstradan nasıl besleniyorsunuz? kaç öğün? kaç kalori? bunları da söylerseniz çok daha iyi olur. gerekliliğine kesin onay verdiyseniz kullanmanızda bi sakınca olduğunu düşünmüyorum. içindekiler ortalama paketli gıdaların hepsinde var zaten sağlık açısından çok büyük bir fark yahut eksi yaşatıcağını düşünmüyorum.

Kilo alımı kaloriyle alakalıdır. Karbonhidratlı ürünlerin kalorisi yüksek ve yok tutuculuğu genelde azdır. Attığınız ürünün yanlış bilmiyorsam karbonhidrat değeri yüksek. Bu sayede normal yemek yeme düzeninizde devam ederken bunu da kullanarak ekstra kalori alabilirsiniz ve iştahınız pek fazla kapanmaz. Bu sayede kilo alımınız hızlanır.

Attığınız ürün Gainer. Kilo alımı, güç artışı, hacim kazanımı için kullanılıyor zaten.

Not: H*q markası boykot ediliyor. Sizi de boykota davet ederek Gainer konusunda diğer alternatif ürünlere bakmanızı temenni ediyorum.

Kilo alımı kaloriyle alakalıdır. Karbonhidratlı ürünlerin kalorisi yüksek ve yok tutuculuğu genelde azdır. Attığınız ürünün yanlış bilmiyorsam karbonhidrat değeri yüksek. Bu sayede normal yemek yeme düzeninizde devam ederken bunu da kullanarak ekstra kalori alabilirsiniz ve iştahınız pek fazla kapanmaz. Bu sayede kilo alımınız hızlanır.

Attığınız ürün gainer. Kilo alımı, güç artışı, hacim kazanımı için kullanılıyor zaten.

Not: H*q markası boykot ediliyor. Sizi de boykota davet ederek gainer konusunda diğer alternatif ürünlere bakmanızı temenni ediyorum.

Zaten o yüzden almak istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı