Kilo almak için ürün önerisi

Yağ olarak kilo alacak yalnız.

Kalorisi az olur o zaman o parayı doğal besinlere vermek daha mantıklı.

Ne alakası var kaliteli karbonhidrat şeker ve yağ bazlı değil HIQ bile Pro builder'ının içinde vitargo kullanıyor. 75 gramının 69'u kaliteli karbonhidrat. Dünyada en hızlı sindirilen ve en kaliteli karbonhidrat desteğine düşük kalorili olur yemek daha iyi dedin 10 dakikadır gülüyorum.

Vitargo Electrolyte 2000 Gr - Karbonhidrat Ve Jel vitrago gainer gibi yağlı olan bir şey değil. İsveç menşei'li dünyanın en hızlı sindirilen karbonhidratını üreten bir markaıdr. Yaklaşık 10 dakikada sindirildiği için çok işe yarar fakat spor sonrası içmen benim önerim. Böyle şeylere yönelip hiç yemek yememezlikte yapma besin ile aynı yeri asla alamayacak şeyler bunlar. Takviye sadece günde bir kez kullan.

Bu ürünün kalorisi çok az değil mi? Bu ürün nasıl kilo aldırıyor?

Dostum gerçekten bir an şaka olduğunuzu düşünmeye başladım. Kalorisi yüksek olursa ya şeker hastası olursun ya tansiyon hastası. Pirincin 100gr'ında 130 kalori var ama sporcular tarafından en çok tüketilen karbonhidrat maddesi. Sana göre o zaman pirinçte bir işe yaramaz 😂. Zaten dünyanın en kaliteli karbonhidratı denmesinin sebebi şeker ve yağ olmaması. Günümüzde çoğu Gainer'ın içine şeker, yağ basıldığı için zaten kalori olarak çok yüksek gözüküyorlar. Vitargo denilen şey en saf ve temiz karbonhidrat olarak geçer ve vücuda emilimi çok hızlı olur. Kalori düşük şey o zaman kilo aldırmaz mantığından çıkın. Asıl kalorisi yüksek her şeyi yerse hem sağlığından hem vücudundan olur. Kaliteli yağsız ve şekersiz temiz karbonhidratlar tüketmeli. 10 ekmek yiyelim o zaman her gün günlük 30.000 kalori alalım titan gibi olalım ne dersin 😂

Kalorisine bakıyorsun bari açıklamasını okusaydın.

Vitargo Electrolyte Nedir?

Vitargo Electrolyte toz formda olan bir Karbonhidrat ürünüdür.
İsveç üretimi olan ve Patentli bir ürün olan Vitargo yüksek molekül ağırlıklı bir karbonhidrat çeşidi içermektedir.
Glikojen depoları için önemli olan Vitargo bu özelliği sayesinde dünyada birçok profesyonel sporcu tarafından tercih edilmektedir.
En hızlı karbonhidrat çeşidi olarak gösterilen Vitargo, Maltodextrin, Dekstroz, Izomaltuloz, Sukroz ve Glukoz gibi karbonhidrat çeşitlerinden çok daha üstün bir seviyededir.
Vitargo midede sindirilmeden direkt olarak bağırsağa geçerek en hızlı şekilde emilir.
Vitargo Electrolyte ürünü ile yükleme yapilabilmektedir.

Kafana göre pirinçunu yap sütle lapa olsun sonra 2 2.5 yulaf sonra 1 tatlı kaşığı kakao ve istersen 1 muz dilimleyebilirsin etkisini gördüm.
40g pirinç ununa 300ml su, 100ml süt koyun. Sütü hiç koymasanız da olur, yiyebiliyorsanız 400ml su ile yiyin.

Ne bulursan yiyeceksin bol yağlı ve bol karbonhidratlı bunlara ek olarak supplement olarak gainer alabilirsin marka olarak big joy veya Hardline öneririm başka önermem fıstık ezmesi de yiyebilirsin güzel bir besindir dediğim gibi bol yağlı bol karbonhidrat içeren gıdalar bu kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı