Büyümekten korkmak

18'den sonra 1 yaş sanki 10 yaşmış gibi geliyor insana, hele ki 20'den sonrası yaşlılık sendromu yaşatıyor hayatın verdiği o ağır yük ve geleceğin bilinmezliği... Ancak sürekli kafaya takarak yaşanmıyor, stres ve bunalım artıyor ama günün sonu hep hüsran.

24 yaşındayım ve her şeye o kadar geç kalmış hissediyorum ki, tüm motivasyonumu mahvediyor. Geçmişte yanlış seçimler yaptığımı düşünüyorum. Etrafı karanlık görüyorum artık. Çok mutsuzum, çok.

24 yaşındayım ve her şeye o kadar geç kalmış hissediyorum ki, tüm motivasyonumu mahvediyor. Geçmişte yanlış seçimler yaptığımı düşünüyorum. Etrafı karanlık görüyorum artık. Çok mutsuzum, çok.

Aynı durumdayız hocam, benim de yaş 33. Ben sadece hissetmiyorum da, geç kaldım gerçekten birçok şeye. Çok fazla da yanlış seçim yaptım.

Aynı durumdayız hocam, benim de yaş 33. ben sadece hissetmiyorum da, geç kaldım gerçekten birçok şeye. Çok fazla da yanlış seçim yaptım.

Hiçbir zaman geç değildir. Bakın Cezzar Ahmet paşaya adam 80'inde napolyonu tokatlayıp doğuya ilerlemesini engellemiş.🙂

Hiçbir zaman geç değildir. Bakın Cezzar Ahmet paşaya adam 80'inde napolyonu tokatlayıp doğuya ilerlemesini engellemiş.🙂

Yani zaman farkı var arada aslında. Yine de insan yaşıtlarının neler yaptığını görünce üzülmeden edemiyor. :(

Technopat Haberler

Geri
Yukarı