Burnum yamuk ne yapmalıyım?

Doğduğumdan beri burnum yamuk sanırım. Küçüklük fotoğraflarıma bakıyorum orada da yamuk. Yamuk dediğim hafif sola kayık kıdırdak. Ne yapacağım? Devamında ne olacak? Bazen basık ortamlarda nefes darlığı çekiyorum ama en önemlisi estetik görünüm. Aynada bakınca sorun yok fakat kameralarda çok kötü çıkıyorum. Yüzüm bildiğin asimetri. Çenemde öyle ama sakal olduğu için fazla belli olmuyor. E büyük ve yamuk burunlu olunca insan ister istemez psikolojik rahatsızlığa giriyor. Ne yapmalıyım?

Bazı durumlarda burun estetiği gerekli nefes problemin de olduğuna göre yaptırmanda bir sakınca yok rahatsızlığın doğrulanırsa devlet hastanesinde uyguna yaptırabilirsiniz.

Ya nefes sorunu da desen yamuktu da desen "estetik yaptırmışsın" diyecekler zaten. Yaptır çok rahatsızsan. Gerçekten bir sorun varsa nefes alış verişinde falan, ücretsiz yapıyorlar. Ablamın nefes sorunu vardı ameliyat oldu, estetik yaptırmış gibi oldu burnu nefes sorunu da geçti hem de bedava.

Ya nefes sorunu da desen yamuktu da desen "estetik yaptırmışsın" diyecekler zaten. Yaptır çok rahatsızsan. Gerçekten bir sorun varsa nefes alış verişinde falan, ücretsiz yapıyorlar. Ablamın nefes sorunu vardı ameliyat oldu, estetik yaptırmış gibi oldu burnu nefes sorunu da geçti hem de bedava.
Devlet hastanesinde mi? Estetik mi yapıyorlarmış orada? Araştırdığıma göre estetik bedava değil. Nefes sorununu düzeltmek bedava olahilirdi de.

Devlet hastanesinde mi? Estetik mi yapıyorlarmış orada? Araştırdığıma göre estetik bedava değil. Nefes sorununu düzeltmek bedava olahilirdi de.

Ameliyattan sonra doktor biraz toparladım dedi. Rica etsen yapabilir. Hocam birazcık da toparlasanız, ucunu hafif kaldırsanız falan.

Devlet hastanesi evet.

Yaşın biraz daha ilerlesin kendini olduğun gibi kabullenmeye başlıyorsun. Görünüşünü bilemem ama sağlığına engeli varsa mutlaka cerrahi müdahaleden geç.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı