Çalışmak İstemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En alt pozisyonda(Commis 3) 1.900-2.200 TL maaş alıyorsun. Her pozisyonda ortalama 100-150 TL artış oluyor ama bazı pozisyonlarda birden bire çok fazla artış oluyor.

Sıralama:
  1. Commis 3 (İstisna, her yerde olmuyor, genelde 2'den başlar.)
  2. Commis 2
  3. Commis 1
  4. Demi 2
  5. Demi 1
  6. Demi Chef (Ben)
  7. Chef de Partie
  8. Junior Sous Chef
  9. Sous Chef & Pastry chef
  10. Executive Sous Chef
  11. Chef de Cuisine (Kısaca chef, yani aşçıbaşı.) & Executive Pastry chef (Hedef)
  12. Executive Chef
Demi Chef'den sonra artışlar çok yüksek oluyor, mesela 3.000'den 4.000'e gibi. Pozisyon yükseldikçe daha da fark artıyor.

Sıralamayı askeri sıralamaya benzetirsek:
  • 1-2-3 uzman çavuş.
  • 4-5-6-7 astsubay.
  • 8 ve sonrası subay.

Polis ol kardeşim hem sürekli aynı işi yapmamış olursun her gün yeni birşeylerle yeni birileriyle karşılaşırsın. O kadar çok çalışırsın ki sıkılmaya vaktin olmaz. :)
Hem para yok hem zor meslek, emeğinin karşılığını alamıyorsun.

Executive Chef pozisyonunda "90 bin TL" maaş alan bile var. :saçma::saçma:

En alt pozisyonda(Commis 3) 1.900-2.200 TL maaş alıyorsun. Her pozisyonda ortalama 100-150 TL artış oluyor ama bazı pozisyonlarda birden bire çok fazla artış oluyor.

Sıralama:
  1. Commis 3 (İstisna, her yerde olmuyor, genelde 2'den başlar.)
  2. Commis 2
  3. Commis 1
  4. Demi 2
  5. Demi 1
  6. Demi Chef (Ben)
  7. Chef de Partie
  8. Junior Sous Chef
  9. Sous Chef & Pastry chef
  10. Executive Sous Chef
  11. Chef de Cuisine (Kısaca chef, yani aşçıbaşı.) & Executive Pastry chef (Hedef)
  12. Executive Chef
Demi Chef'den sonra artışlar çok yüksek oluyor, mesela 3.000'den 4.000'e gibi. Pozisyon yükseldikçe daha da fark artıyor.

Sıralamayı askeri sıralamaya benzetirsek:
  • 1-2-3 uzman çavuş.
  • 4-5-6-7 astsubay.
  • 8 ve sonrası subay.

Hem para yok hem zor meslek, emeğinin karşılığını alamıyorsun.

İş saatleri, sosyalleşmek nasıldır anlatabilir misiniz?

Mola dahil mesai 8 saat, iş ortamı sosyal ve para olduğu için iş dışında da rahatlıkla sosyal olabilirsin. :D

Senin çalışmaya gönlün yok, o yüzden boş ver bunları ergenliğin tadını çıkar. Okuldan sonra askere git gel sonra çalışırsın.

Ergenliğin kıymetini bil, çalışarak harcama zamanını, sonra çok pişman olursun. Bazı şeyler çok içinde yer eder, "tüh be ergenken şunu yapsaydım artık yapamam" gibi şeyler oluyor, mesela bende çok oluyor, çok pişmanın!

Mola dahil mesai 8 saat, iş ortamı sosyal ve para olduğu için iş dışında da rahatlıkla sosyal olabilirsin. :D

Senin çalışmaya gönlün yok, o yüzden boş ver bunları ergenliğin tadını çıkar. Okuldan sonra askere git gel sonra çalışırsın.

Ergenliğin kıymetini bil, çalışarak harcama zamanını, sonra çok pişman olursun. Bazı şeyler çok içinde yer eder, "tüh be ergenken şunu yapsaydım artık yapamam" gibi şeyler oluyor, mesela bende çok oluyor, çok pişmanın!

Abi sen evlimisin ? Evliysen çocuğun falan varmı ?

Okumuyorsunuz yani bir şey mezunu değilsiniz anladığım kadarıyla.. Ama mecbur para için çalışmak zorundasınız bu kesin..

Okumamış etmemişsin gelmiş bir de tembellik edip ben çalışmak istemiyorum diyorsun :) Megapolde yaşadığın için çok fazla insan var, buna karşılık yeteri kadar iş imkanı yok. İnsanlarda para olmadığı için yeni iş imkanları da yaratamıyor. Haliyle sömürülen yine HALK.

Sen bu imkanların içinde okumamış ancak yattığın yerden para kazanabileceğin bir iş arıyorsun.
Ancak bu yalnızca torpil ile olur. Torpil varsa belki öyle tutunursun hayata :) Yoksa mecbur çalışacaksın hemde istemediğin koşullarda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı