Canan Kaftancıoğlu'na hapis cezası!

Ülkede at gözlüğü falan mı dağıtıldı zamanında bilmiyorum ama neden insanlar bir tarafı eleştirince "ama karşı tarafta da şu yapıldı" diye karşılık vermeye bu kadar meyilli? CHP'de Kaftancıoğlu gibileri çok var ve Atatürk ilkelerine aşırı ters tutum içerisinde partide barınıyorlar. AKP nasıl teröristlerle halay çektiyse CHP de şu an benzerini yapıyor ve kimse ikisi de suçlu diyemiyor. Ümit Özdağ çok haklı bir şeye değinmiş, evet Kaftancıoğlu suçlu ve bence yargılanması doğru ama diğer tarafta aynı şeyleri yapmış insanları da yargılamak gerekir.

HDP'yle ürkek bir ittifakları var. Ama bunu PKK ile işbirliği şeklinde ifade ettiniz direkt olarak.
Şimdi CHP herhangi bir şehit cenazesine giderse bu durum PKK'nın hoşuna gitmeyeceği için otomatik olarak
HDP'nin de hoşuna gitmeyecek.
Bu durum CHP'ye bildirilecek HDP tarafından. CHP'de oy uğruna boyun eğecek.
Kılıçdaroğlu çok hırslı bir insan her açıdan.
Şehit cenazesinde linç etmeye çalıştılar onu. Hatta biri yüzüne yumruk attı.
Eğer sahiden haklı olsaydı ne yapar eder kendisine yumruk atana bedel ödetirdi.
Ama yapmadı çünkü haksız olduğunu biliyor.

Canan Kaftancıoğlu'nu gram sevmem ideolojik olarak da bana çok uzak hatta gerçek Atatürkçülere bile uzak bence ama gene de hapis cezası ağır.
Yoksa söylemleri bence de yanlış sözleri bence de hakaret sakine cansız veya 1915 twitleri beni çok kızdırıan şeyler ama suç diyemem.
Yaptığı hataları CHP düşünmeli. O kadar hataya rağmen o kadar sert ve köşeli söyleme rağmen nasıl görevde kalabiliyor. Bu ceza resmen CHP'ye ödül aslında siyasi yasak gelirse kurtulurlar yoksa bir 10 yıl daha o görevde kalır.

Not: CHP'li olup canan kaftancıoğlu'nu beğenen helal olsun çok iyi siyasetçi diyen var mı? Gerçekten!

Canan Kaftancıoğlu'nu gram sevmem ideolojik olarak da bana çok uzak hatta gerçek Atatürkçülere bile uzak bence ama gene de hapis cezası ağır.
Yoksa söylemleri bence de yanlış sözleri bence de hakaret sakine cansız veya 1915 twitleri beni çok kızdırıan şeyler ama suç diyemem.
Yaptığı hataları CHP düşünmeli. O kadar hataya rağmen o kadar sert ve köşeli söyleme rağmen nasıl görevde kalabiliyor. Bu ceza resmen CHP'ye ödül aslında siyasi yasak gelirse kurtulurlar yoksa bir 10 yıl daha o görevde kalır.

Not: CHP'li olup canan kaftancıoğlu'nu beğenen helal olsun çok iyi siyasetçi diyen var mı? Gerçekten!
Bence gayet suç hocam neden suç diyemiyorsunuz? Aleni şekilde terörist savunan argümanları var. Bu yüzden yargılanmasında yanlış görmüyorum.

Kuyruk acısı var gibi duruyor.
Sanki neden herkes eşit değil gibi bir sitemi var hayata.
Koyu bir solcu.
Bu nedenle çok boş konuşup kargaşa yaratmaya çalışıyor.
Şimdi ne alaka diyebilirsiniz. Bunu iyi gözlemek gerekir.

Bence gayet suç hocam neden suç diyemiyorsunuz? Aleni şekilde terörist savunan argümanları var. Bu yüzden yargılanmasında yanlış görmüyorum.

Siyasetçi olduğu için cezası siyaseten olmalı yoksa dışarıda adam kalmaz bu tarz yazıların hepsine ceza verilirse. Ama Canan Kaftancıoğlu bayağı bayağı zorluyor ve resmen kanırtıyor. Çok itirazda etmem yani hapis alırsa. Ben diğer partilerin il başkanlarını hiç tanımam adını bile bilmem ama kendisi 5-6 yıldır gündem de ama gene de ceza veya uyarı almıyor hemde olumsuz anlamda gündem olduğu halde...

Şimdi CHP herhangi bir şehit cenazesine giderse bu durum PKK'nın hoşuna gitmeyeceği için otomatik olarak
HDP'nin de hoşuna gitmeyecek.
Bu durum CHP'ye bildirilecek HDP tarafından. CHP'de oy uğruna boyun eğecek.
Kılıçdaroğlu çok hırslı bir insan her açıdan.
Şehit cenazesinde linç etmeye çalıştılar onu. Hatta biri yüzüne yumruk attı.
Eğer sahiden haklı olsaydı ne yapar eder kendisine yumruk atana bedel ödetirdi.
Ama yapmadı çünkü haksız olduğunu biliyor.
Neden haksız olacakmış Kılıçdaroğlu? Canını zor kurtaran adam nasıl haksız oldu? Buna dair bir bilginiz, belgeniz var mı?
Şehit cenazesine CHP'lilerin gitmesinden HDP neden rahatsız olsun? Buna dair bir bilginiz, belgeniz var mı?
Bu arada ortada en azından şu an Millet İttifakı ile HDP arasında bir ilişki yok. Güncel açıklamalara göre HDP, diğer sol partilerle ittifak yapma çalışmaları içinde.
Zaten araştırmalarda CHP + İyi Parti + DP bir ittifak,
Saadet + Deva + Gelecek ayrı bir ittifak olursa daha başarılı olacağı ortaya çıkıyor.
Bu ittifakların içinde HDP olursa oy oranları düşüyor. Yani siyasi hesap açısından da bir mantığı yok bu iddiaların.
HDP kendi başına barajı geçer zaten. Bir yerle ittifak yapmaya ihtiyacı yok. Ama onlar da diğer sol partilerle birlikte olmak istiyor.

Neden haksız olacakmış Kılıçdaroğlu? Canını zor kurtaran adam nasıl haksız oldu? Buna dair bir bilginiz, belgeniz var mı?
Şehit cenazesine CHP'lilerin gitmesinden HDP neden rahatsız olsun? Buna dair bir bilginiz, belgeniz var mı?
Bu arada ortada en azından şu an Millet İttifakı ile HDP arasında bir ilişki yok. Güncel açıklamalara göre HDP, diğer sol partilerle ittifak yapma çalışmaları içinde.
Zaten araştırmalarda CHP + İyi Parti + DP bir ittifak,
Saadet + Deva + Gelecek ayrı bir ittifak olursa daha başarılı olacağı ortaya çıkıyor.
Bu ittifakların içinde HDP olursa oy oranları düşüyor. Yani siyasi hesap açısından da bir mantığı yok bu iddiaların.
HDP kendi başına barajı geçer zaten. Bir yerle ittifak yapmaya ihtiyacı yok. Ama onlar da diğer sol partilerle birlikte olmak istiyor.
Bunun resmi bir ittifakla alakası pek yok bence, daha çok CHP içinde HDP'nin temsil ettiği değer ve ideolojilere kendini "aşırı" yakın hisseden insanların varlığı ve söz haklarının yarattığı birleşme.

belgeye gerek yok haksız olsa kendisine dayak atanlara dava açar bu işin peşini bırakmazdı.

Belgeye gerek yok CHP eğer şehit cenazelerine giderse hdp'ye ters düşen hareketler yaparsa HDP nin belediye seçimlerinde vereceği destek biter. İstanbul ve Ankara'yı HDP sayesinde aldı. Hem binada itiraz edemezsin. HDP eş başkanı bile bunu diyor. Bizim sayemizde aldınız diye buna itiraz edemiyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı