Caner Uncu İle Soru Cevap

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1- Yabancı kaynakları araştırarak ve Technopat videolarını izleyerek diyeyim.

2- Beşiktaş, PC toplama.

3- Tercümanlık.

4- Verilecek çok güzel cevap var fakat burada yazamıyorum. @304911

5- Evet, seninle ilgili herhangi bir sorunum yok.

@mstfaozder Ben hiç Tomb Raider PP'si kullanmadım, moderasyon ekibine de girmedim, yanlışınız var.

@Jira ''Cool'' olmak için cevap vermediğim falan yok. Benim cevap verme zorunluluğum mu var? Kurallarda Caner bir konuya etiketlenir ise cevap vermek zorundadır diye bir şey de yazmıyor. Ben buranın maaşlı çalışanı falan da değilim. Bunun havalı olmakla falan alakası yok.

Saygı duyduğum birisisin ama yapma.

@akinbarisabdullah240 Ben boş yere kızgın atmam, ya yanlış bir şey yazmışsındır ya da kötü bir PC önermişsindir. Ayrıca rahatsız olduysan raporlayabilirsin, serbest. Ayrıca zamanında kendi şahsi adımı kullanarak kendine nick yapmıştın.

@Gutierrez Tanınma gibi amacım yok. Öyle bir amacım olsa saçma sapan mesajlar yazar kendimi tanıtırdım, için rahat olsun. Gir mesajlarıma bak, kaç tanesi PC toplama bölümü, kaç tanesi konu dışında. Övünmeyi de gram sevmem, beni bu forumda gayet iyi tanıyanlar var. Net olarak tanımadığın kişi hakkında yorum yapmazsan sevinirim. Bir olayım yoktu, yazmak istemedim yazmadım. Tekrardan söylüyorum, böyle bir zorunluluğum bulunmuyor. Bana mesaj yazmam için maaş ödenmiyor. İstersem bırakır giderim, kim ne diyebilir? Sözleşmeli eleman mıyım?

Genel olarak da şöyle yazayım:

Aşırı bilgili birisi falan değilim. Bilmediğim konularda cevap vermiyorum, bildiklerime yazıyorum. Eğer takıldığım yer olursa da bilgili arkadaşlarım var, onlara danışıyorum. İnsanların hakkına girip kötü bileşen aldırmıyorum. Şu ana kadar benim önerim dahilinde PC alıp da iletişim halinde olduklarımdan 1 tane şikayet gelmedi. Gelirse de gelir paylaşırım merak etmeyin. Ben önerdiğim şeyin arkasında duruyorum, tıpkı Recep abi ve Ali abi gibi.

Ha, derdi olan varsa da gelsin çözelim sorun yok. Kimse kusursuz değil.

1- Yabancı kaynakları araştırarak ve Technopat videolarını izleyerek diyeyim.

2- Beşiktaş, PC toplama.

3- Tercümanlık.

4- Verilecek çok güzel cevap var fakat burada yazamıyorum. @304911

5- Evet, seninle ilgili herhangi bir sorunum yok.

@mstfaozder ben hiç Tomb Raider Pp'si kullanmadım, moderasyon ekibine de girmedim, yanlışınız var.

@Jira "cool" olmak için cevap vermediğim falan yok. Benim cevap verme zorunluluğum mu var? Kurallarda Caner bir konuya etiketlenir ise cevap vermek zorundadır diye bir şey de yazmıyor. Ben buranın maaşlı çalışanı falan da değilim. Bunun havalı olmakla falan alakası yok.

@akinbarisabdullah240 ben boş yere kızgın atmam, ya yanlış bir şey yazmışsındır ya da kötü bir PC önermişsindir. Ayrıca rahatsız olduysan raporlayabilirsin, serbest. Ayrıca zamanında kendi şahsi adımı kullanarak kendine nick yapmıştın.

@Gutierrez tanınma gibi amacım yok. Öyle bir amacım olsa saçma sapan mesajlar yazar kendimi tanıtırdım, için rahat olsun. Gir mesajlarıma bak, kaç tanesi PC toplama bölümü, kaç tanesi konu dışında. Övünmeyi de gram sevmem, beni bu forumda gayet iyi tanıyanlar var. Net olarak tanımadığın kişi hakkında yorum yapmazsan sevinirim. Bir olayım yoktu, yazmak istemedim yazmadım. Tekrardan söylüyorum, böyle bir zorunluluğum bulunmuyor. Bana mesaj yazmam için maaş ödenmiyor. İstersem bırakır giderim, kim ne diyebilir? Sözleşmeli eleman mıyım?

Genel olarak da şöyle yazayım:

Aşırı bilgili birisi falan değilim. Bilmediğim konularda cevap vermiyorum, bildiklerime yazıyorum. Eğer takıldığım yer olursa da bilgili arkadaşlarım var, onlara danışıyorum. İnsanların hakkına girip kötü bileşen aldırmıyorum. Şu ana kadar benim önerim dahilinde PC alıp da iletişim halinde olduklarımdan 1 tane şikayet gelmedi. Gelirse de gelir paylaşırım merak etmeyin. Ben önerdiğim şeyin arkasında duruyorum, tıpkı Recep abi ve Ali abi gibi.

Hocam keyfiniz nasıl yerinde mi?

@Jira ''Cool'' olmak için cevap vermediğim falan yok. Benim cevap verme zorunluluğum mu var? Kurallarda Caner bir konuya etiketlenir ise cevap vermek zorundadır diye bir şey de yazmıyor. Ben buranın maaşlı çalışanı falan da değilim. Bunun havalı olmakla falan alakası yok.

Öyle bir zorunluluk var demedim. Ufak bir espri yaptım, alındıysan özür dilerim. Kötü bir amacım yoktu :)

Öyle bir zorunluluk var demedim. Ufak bir espri yaptım, alındıysan özür dilerim. Kötü bir amacım yoktu :)
Konu içinde de birçok etiket ile beraber gelince eşik noktasını aşmış gibi duruyor. :)
Bana da aynısı olsa "ula noli" derim. :)

Mesajlara göre kıyaslama yapılıyorsa kategoriyi eklemek gerekmez mi? Konu dışı vs sistem toplama gibi.
Aslında iyi fikir, herkes kendi konularında çok mesajı varsa ona göre bir yetki verilip o konu ile ilgilenebilir. Örneğin mesajını düzeltebilir, şu şöyle bu böyle. Çözüldü olarak kendi alanındaki konuyu işaretleyebilir. Yanlış yaptıysa Süper Moderatör düzeltir vs.

Aslında iyi fikir, herkes kendi konularında çok mesajı varsa ona göre bir yetki verilip o konu ile ilgilenebilir. Örneğin mesajını düzeltebilir, şu şöyle bu böyle. Çözüldü olarak kendi alanındaki konuyu işaretleyebilir. Yanlış yaptıysa süper moderatör düzeltir vs.

Hocam bence o zaman çoğu kişi kötüye kullanır bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı