En dipteler olsalar bile size göre, F/P açısından en fazla ürün Monster'da var. Şu iki ürünün fiyatını karşılaştırın mesela.Ben de görüyorum da o modeli, acaba alan var mı? Ayrıca şu anda senin karşılaştırma yapabileceğin bir casper modeli yok. Yani siz diyemezsiniz ki casperdan monster'a geçtim süper oldu. Ben demiyorum Casper harika. Casper ve Monster Gamebook dünyasında, en dipteler diyorum. Görece en kötüleri bunlar diyorum. Ama şimdi siz mesela ultrabook'u kırmışsınız ayrıca belki de atom işlemcili ultrabook için oyun performansı şöyle böyle diyorsunuz. Bu doğru birşey değil. Foruma birşey katacak bir değeri yok. Saf kötülemeden ibaret söyledikleriniz. Ben ne diyorum gamebook dünyasında en dipteler diyorum. Casper'ı da Monster'ı da alıp kullanıp memnun kalan on binlerce insan var.
Sen tahmin et işte nasıl bir donanıma sahip olabileceğini.
http://www.vatanbilgisayar.com/msi-...2-8ghz-16gb-1tb-hdd-17-3-gtx1050-4gb-w10.html
Abra A5 V10.1.4 15.6" Oyun Bilgisayarı
Ona 5900 TL vereceğime Monster'ın modeline W10 ekletip üstüne bir de Pusat V2 Mouse+ Mousepad'ini aldım. 4900 küsur tuttu. Yani siz düşünün efendim.