@Waifu Impact
1 - Benim cümlelerimi Ç(alıntı) yaparken dikkatli ol. Çok belli ediyorsun.
2 - Casper
bana göre de
şuana kadar aldığım tecrübe ve
diğer kullanıcıların yaptığı yorumlara dayanarak söylüyorum ki tavsiye edilmeyecek bir cihaz. Yani senin yaptığın gibi ürünü kullanmadan yada bir kullanana danışmadan yorum yapmıyorum cihaz hakkında.
3 - Benim kullandığım cihaz boşta iken dediğin gibi ısınmadı. Çevremdeki insanlar veya bir forum sitesindeki "inandığım" insanların yorumlarına göre boşta iken o kadar sıcaklığa ulaşanı duymadım hiç. Bana abartma gibi geliyor 60 - 70 derece sıcaklık. Ama sana boşta görünüyordur arka planda bir sürü işlem yapıyor olabilir sistem veya başka programlar. Veya cihaz hava almıyordur, soğutucusu bozuktur...
4 - Ben hiç bir zaman 60 - 70 dereceyi normal olarak göstermedim. Casper'ı da savunmadım. Sadece
bilmeden, kullanmadan, hadsizce yorum yapan-lara cevap verdim. Ki bazısı hala anlamakta güçlük çekiyor. Hani bir söz vardır ya: "Adım çıkmış 9'a, inmez 8'e" senin yaptığında bu hesap. Eski kullandığın ürünlere bakarak Casper hala aynı derece de kötü ürünler yapıyor diye düşünüyorsun. Belki söz konusu ürün çok kötü olabilir. Yada çok iyi bir ürün olabilir. Bunu kullanmadan, incelemeden bilemeyiz. Ben "ürün çok iyi, Casper çok iyi ürünler yaptı ve yapıyor, Casper'a iftira atıyorlar " demiyorum. Demem de. Casper'ı sevmiyorum. Kullandığım ürün kalitesi kötü. Dediğin gibi boşta iken 60-70 derece olmuyor ama boşta bile ısınıyordu benim kullandığım.
5 - Söz konusu cihazın donanımları iyi. Fiyatı da Casper markasına göre yüksek. O fiyata onu alacağıma diğer markalara göz atarım. Hatta Casper alacağıma diğer markaların daha düşük özellikte olan cihazlarını seçerim. O modelin aynısından sadece i5 işlemci ve diğer donanımları biraz daha düşük olan modeli kardeşimde var. Ondaki yavaş. Birkaç kez elime aldım. Zaten cihazı tuttuğunuzda elinizde kalitesiz gibi bir hissiyat oluyor. Ama i7 olan dediğin modeli hiç kullanmadım dokunmadım. Ama
@SideWinder test ettikten sonra zaten yazar ürünün nasıl olduğunu. Hatta fotoğraf bile atabilir. Ancak ben burada ürünün kesin sağlam demiyorum. Sadece yargısız infaz yapıyorsun. Casper senin gözünde batmış durumda. Lenovo, Asus, Toshiba'nın kullandığı ürünleri, malzemeleri, donanımları, hatta vidaları bile kullansa şuana kadar çıkmış olan en iyi, en güçlü bilgisayarının birebir bütün malzemesi vidalar bile dahil aynısını yapsa, sadece Casper yazıyor diye kötülersin. Bu kadar eminim ve emin konuşuyorum.