Casper yeni Nirvana C800'ü çıkardı - i7'li ısıtıcı

@Waifu Impact
1 - Benim cümlelerimi Ç(alıntı) yaparken dikkatli ol. Çok belli ediyorsun.
2 - Casper bana göre de şuana kadar aldığım tecrübe ve diğer kullanıcıların yaptığı yorumlara dayanarak söylüyorum ki tavsiye edilmeyecek bir cihaz. Yani senin yaptığın gibi ürünü kullanmadan yada bir kullanana danışmadan yorum yapmıyorum cihaz hakkında.
3 - Benim kullandığım cihaz boşta iken dediğin gibi ısınmadı. Çevremdeki insanlar veya bir forum sitesindeki "inandığım" insanların yorumlarına göre boşta iken o kadar sıcaklığa ulaşanı duymadım hiç. Bana abartma gibi geliyor 60 - 70 derece sıcaklık. Ama sana boşta görünüyordur arka planda bir sürü işlem yapıyor olabilir sistem veya başka programlar. Veya cihaz hava almıyordur, soğutucusu bozuktur...
4 - Ben hiç bir zaman 60 - 70 dereceyi normal olarak göstermedim. Casper'ı da savunmadım. Sadece bilmeden, kullanmadan, hadsizce yorum yapan-lara cevap verdim. Ki bazısı hala anlamakta güçlük çekiyor. Hani bir söz vardır ya: "Adım çıkmış 9'a, inmez 8'e" senin yaptığında bu hesap. Eski kullandığın ürünlere bakarak Casper hala aynı derece de kötü ürünler yapıyor diye düşünüyorsun. Belki söz konusu ürün çok kötü olabilir. Yada çok iyi bir ürün olabilir. Bunu kullanmadan, incelemeden bilemeyiz. Ben "ürün çok iyi, Casper çok iyi ürünler yaptı ve yapıyor, Casper'a iftira atıyorlar " demiyorum. Demem de. Casper'ı sevmiyorum. Kullandığım ürün kalitesi kötü. Dediğin gibi boşta iken 60-70 derece olmuyor ama boşta bile ısınıyordu benim kullandığım.
5 - Söz konusu cihazın donanımları iyi. Fiyatı da Casper markasına göre yüksek. O fiyata onu alacağıma diğer markalara göz atarım. Hatta Casper alacağıma diğer markaların daha düşük özellikte olan cihazlarını seçerim. O modelin aynısından sadece i5 işlemci ve diğer donanımları biraz daha düşük olan modeli kardeşimde var. Ondaki yavaş. Birkaç kez elime aldım. Zaten cihazı tuttuğunuzda elinizde kalitesiz gibi bir hissiyat oluyor. Ama i7 olan dediğin modeli hiç kullanmadım dokunmadım. Ama @SideWinder test ettikten sonra zaten yazar ürünün nasıl olduğunu. Hatta fotoğraf bile atabilir. Ancak ben burada ürünün kesin sağlam demiyorum. Sadece yargısız infaz yapıyorsun. Casper senin gözünde batmış durumda. Lenovo, Asus, Toshiba'nın kullandığı ürünleri, malzemeleri, donanımları, hatta vidaları bile kullansa şuana kadar çıkmış olan en iyi, en güçlü bilgisayarının birebir bütün malzemesi vidalar bile dahil aynısını yapsa, sadece Casper yazıyor diye kötülersin. Bu kadar eminim ve emin konuşuyorum.

@Waifu Impact
2 - Casper bana göre de şuana kadar aldığım tecrübe ve diğer kullanıcıların yaptığı yorumlara dayanarak söylüyorum ki tavsiye edilmeyecek bir cihaz. Yani senin yaptığın gibi ürünü kullanmadan yada bir kullanana danışmadan yorum yapmıyorum cihaz hakkında.
3 - Benim kullandığım cihaz boşta iken dediğin gibi ısınmadı. Çevremdeki insanlar veya bir forum sitesindeki "inandığım" insanların yorumlarına göre boşta iken o kadar sıcaklığa ulaşanı duymadım hiç. Bana abartma gibi geliyor 60 - 70 derece sıcaklık. Ama sana boşta görünüyordur arka planda bir sürü işlem yapıyor olabilir sistem veya başka programlar. Veya cihaz hava almıyordur, soğutucusu bozuktur...
4 - Ben hiç bir zaman 60 - 70 dereceyi normal olarak göstermedim. Casper'ı da savunmadım. Sadece bilmeden, kullanmadan, hadsizce yorum yapan-lara cevap verdim. Ki bazısı hala anlamakta güçlük çekiyor. Hani bir söz vardır ya: "Adım çıkmış 9'a, inmez 8'e" senin yaptığında bu hesap. Eski kullandığın ürünlere bakarak Casper hala aynı derece de kötü ürünler yapıyor diye düşünüyorsun. Belki söz konusu ürün çok kötü olabilir. Yada çok iyi bir ürün olabilir. Bunu kullanmadan, incelemeden bilemeyiz. Ben "ürün çok iyi, Casper çok iyi ürünler yaptı ve yapıyor, Casper'a iftira atıyorlar " demiyorum. Demem de. Casper'ı sevmiyorum. Kullandığım ürün kalitesi kötü. Dediğin gibi boşta iken 60-70 derece olmuyor ama boşta bile ısınıyordu benim kullandığım.
5 - Söz konusu cihazın donanımları iyi. Fiyatı da Casper markasına göre yüksek. O fiyata onu alacağıma diğer markalara göz atarım. Hatta Casper alacağıma diğer markaların daha düşük özellikte olan cihazlarını seçerim. O modelin aynısından sadece i5 işlemci ve diğer donanımları biraz daha düşük olan modeli kardeşimde var. Ondaki yavaş. Birkaç kez elime aldım. Zaten cihazı tuttuğunuzda elinizde kalitesiz gibi bir hissiyat oluyor. Ama i7 olan dediğin modeli hiç kullanmadım dokunmadım. Ama @SideWinder test ettikten sonra zaten yazar ürünün nasıl olduğunu. Hatta fotoğraf bile atabilir. Ancak ben burada ürünün kesin sağlam demiyorum. Sadece yargısız infaz yapıyorsun. Casper senin gözünde batmış durumda. Lenovo, Asus, Toshiba'nın kullandığı ürünleri, malzemeleri, donanımları, hatta vidaları bile kullansa şuana kadar çıkmış olan en iyi, en güçlü bilgisayarının birebir bütün malzemesi vidalar bile dahil aynısını yapsa, sadece Casper yazıyor diye kötülersin. Bu kadar eminim ve emin konuşuyorum.
1-Sarcasm.
2-Cihazı 2 sene kullandım yeter bence.
3-Bu birde akşam daha serin diye. Gündüzleri 65 derece oluyor. Cihazın altında ekstra soğutucu var ve kullandığım termal macun NH-T1. O yüzden soğutucu bozuk falan boş yapmayalım.
kekspır qeyf.png

5-Bak sıkıntı şurada. Bu PC'de GT 745M var. Normalde benim bu ekran kartı ile çoğu oyunu Medium 60 FPS 720P oynamam gerekirken PC aşırı ısındığı için frekans düşürüyor ve 15 FPS oluyor. O yüzden GT 730M'li başka markanın ısınmayan PC'si bile daha iyi performans veriyor.

Umarım bu kanıtlarda yeter ve ne kadar haklı olduğumu da anlarsın. Her zaman aşırı dandikti kekspır ve öyle olmaya da devam edecek.

Casper pişmanlıktır. 4 sene kullanıyorum kışın odayı ısıtmak için oyun oynuyorum hemen ısınıyorum. Ellerim kışın buzda terliyor gerisini siz düşünün. DVD sürücüsü okumuyor yazıyor bende anlamadım. :) Ekran menteşeleri elimde kaldı tahta ile tutturup yapıştırdım ekran yere düşmemesi için. İşlemci vidası fazla sıkmama rağmen kırıldı onuda bir şekilde yapıştırıp idare ediyorum. Malzeme kalitesi iyi olmayan Casper. Reklamlarla insanları büyülerler başka bir şeye yaramayan firma. Ha hakkını yemeyeceğim, Casper beni kışın buz gibi havalarda ısıtıyor hasta etmiyor ve üşütmüyor. Teşekkürler Casper...

@Waifu Impact

Hocam ben yarın incelediğimde sizleri bilgilendiririm.

Bir de Casper' i 6 sene (2010' dan kalma fatura halen durmakta) kullanmış biri olarak, Casper kullanıcısının yakındığı şey ''çaresizlik''. Mesela benim bilgisayarımda Pegatron marka anakart vardı. Bir Casper kullanıcısı için bu çile demek. Abartmıyorum, bios güncellemesini geçtim, doğru düzgün bir sitesi bile yok. Bu sadece bir örnek...

Ben seni de anlıyorum, kullanmadan kötüleyip hakkını yememek istiyorsun, dibine kadar haklısın, ama bana güven bu marka cidden kalite konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyor.

C800' ü inceleyeceğim dememin sebebi ise metal kasa full HD iddiası olması.

İyi sosyaller...

Yanlış anladınız hocam,

Ben bir Technopat kullanıcısı olarak Recep Baltaş gözüyle mağazada inceleyeceğim.

Birde bu tür forumların incelemesi taraflı oluyor.
Evet size katılıyorum. Bu linki atmamın sebebi ürünü övme çabalarını görmeniz. Bu videoyu tam izlemediğim için hakkında yorum yapamayacağım ama Casper Excalibur incelemesini izlemiştim ve bilgisayar hakkında kötü bir yorum göremedim. Bilgisayarın kötü yönlerini normalmiş gibi anlatmaları da bayağı sinir bozucu bir durum. Technopat, inceleme videolarının en sonunda artı ve eksi yönlerini söyleyerek işini en iyi şekilde yapıyor bence. Bu yüzden ötürü Technopat ailesine teşekkür etmek istiyorum.

Son düzenleme:
Youtube da geçen Battlefield 1 videolarını izlerken Casper incelemesini gördüm GTX950m olan shiftdelete'nin dedim bir bakayım ne anlatacak diye (shift delete yi ben ilk kez sosyalde keşif ettim.1 yıl oluyor yada daha fazla) baktım cs go testi yapıyor bir az izleyeyim dedim ne var ne yok baktım hep boş konuşuyor. Bari reklam yapıyorsunuz düzgünce yapın yani katı kapatisör var diyin işte DDR4 ram ile daha hızlı falan sallayın işte reklamdan da anladıkları yok. :D Yani kısacası "always technopat, pc net" :D.

Ben seni de anlıyorum, kullanmadan kötüleyip hakkını yememek istiyorsun, dibine kadar haklısın, ama bana güven bu marka cidden kalite konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyor.
Ben hiçbir zaman marka iyi demedim. Bende biliyorum markanın kötü olduğunu, alınmayacak bir cihaz ürettiğini ama benim anlatmak istediğimi anlamışsın sen. Teşekkür ederim. Eğer ben kullanmadığım bir malı kötülesem (Casper konusunda değil) herkes bana neden kullanmadan yorum yapıyorsun der. Hepsi de haklı zaten. Markaya bakmadan kullanıp yorum yapmak lazım. Ama Casper dan cihaz almam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı