Casper yeni Nirvana C800'ü çıkardı - i7'li ısıtıcı

Yukarıda dendiği gibi temizlemekle alakası yok tek tek söküp heryerini temizledim termal macunlarını yeniledim, kapağı açık bile denedim banamısın demiyor, hala cayır cayır.
Casper pişmanlıktır bunun tartışılacak yanı yok yerli malı yurdun malı derken oradaki "mal" biziz.
Umarım tez zamanda yerini gerçekten teknoloji geliştiren en azından işini hakkıyla yapan firmalara devreder ve yokolur gider.
 
CasperT in tek sorunu her şeyin en ucuzunu kullanması ve Çin'de nerede birleştiriyorlarsa artık bilmiyorum her şeyin hep en dandiğini kullanıyorlar. Vidasından tutunda fanına kadar hatta ısı borularına kadar belkide ısı borularının içindeki gazdan çalıyorlardır. :D Ve hal böyle iken fahiş fiyatlara satıyorlar insanlara aç gözlülükten başka bir şey değil şimdi bana fazla yükleniyorsun demeyin. CasperT diz üstü pc var bende. :D

Son olarak da teknik servisi çok zayıf ne bios güncellemesi paylaşıyorlar nede sürücü yazılımını doğru olarak paylaşıyorlar casperT hep alakası olmayan eski ve farklı parçaların sürücülerini paylaşıyor ben bu yüzden donanım kimliği sayesinde hep kendim arayıp en güncelini bulduktan sonra indiriyorum.
 
Monster Türk markası diye duymuştum. Öyleyse yapıştırın gitsin. Zaten adamlar çalışıyor, çabalıyor. Tek sıkıntıları fanları, onu da onarıyorlar hiçbir sorun çıkmadan.
 
İnşallah Casper burada yazılanları takip ediyordur ve kendini daha modernize hale getirirler. Yoksa piyasadan çekilse daha iyi olacak. Çünkü şu haliyle, her şeyiyle rezil bir firma kendileri. Teknik servislerinden tutun, müşteri hizmetlerine kadar. Parasıyla rezil olmak isteyen varsa Casper 1 numara.
 
6. Nesil Intel[emoji768] Core[emoji769] i7 işlemci

GeForce[emoji768] GTX[emoji769] 950M ekran kartı.

Metal malzeme ile güçlendirilmiş iç dizayn.

Sizce ısıtıcıları geçer mi? Evde yangın çıkarır mı? Detaylı bilgi için Google'a göz atın.
Ben evi yakıyordum eski Casper'ım ile. Ekran kartı 2 saat internet baktıktan sonra yandı. Sattım 500'e. Kurtuldum :D .
 
Bende Casper Nirvana laptop var. 3 sene filan oluyor. Ekran kartı yok ama yinede ısınıyor. Bazen mutfağa vs. gideceğim zaman kulak içi kulaklığımı bilgisayarın üstüne bırakıyorum geldiğim zaman ateş gibi oluyor. Bana bugüne kadar hiç sorun çıkarmadı sadece ısınıyor o kadar. Oyun filan oynamam zaten. İnternette gezinmek için yetiyor.
 

Geri
Yukarı