Çatır Çatır Korsan Kullanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu şey gibi; lokantada yemeğin bir kısmını yedikten sonra "yok, bu benim istediğim gibi olmamış; beğenmedim deyip" para vermeden mekandan çıkmaya benziyor. Umarım bu taktiği gerçek hayatta da kullanmıyorsunuzdur.

Benzer taktiği legal yollarla da yapabilirsiniz. Steam üzerinden oyun alınır. 2 Saat'in altında oynanır eğer sarıyorsa sorun yok. Eğer beğenmediyseniz. Yardım > Steam destek > oyunlar ve uygulamalar > satın alınan oyun > umduğum gibi değil > iade talebinde bulunmak istiyorum.

Yalnız müthiş taktikmiş ha deneyeceğim :D.
Böyle konu açma, şimdi hırsızlık yapıyorsun bunun banka soymaktan farkı yok ehu diyen tipler gelecek :D.

Kişisel bilgiler: Allah'a emanet ben gidiyorum. :D

Beyin 100.jpg

Hocam konu açmaya gerek yok ben kendimde kullanıyorum imkanım yok ve oyuna para vermek istemiyorum belki de ama bunu burada konu olarak açıp teknik bilgisi olmayan arkadaşları da bu yola sürükleyip sistemlerine virüs bulaştıracaksın.

Not:

Kullanıyorum ama teknik bilgim var ve virüslerle baş ede biliyorum sistemede kredi kartı falan yazmıyorum şimdiden linç edenlere bildireyim.

Evet, arkadaşlar çok sayıda korsan oyun oynadım ve oynuyorum. Şimdi bana hakaret etmeden önce bir saniye dinleyin; bir sorun neden? :D
Evet, neredeyse tüm oyunların korsanını indirip yaklaşık 30 dakika oynadıktan sonra hoşuma gitmezse kapatır siler, hoşuma giderse bir 2-3 saat daha oynayıp (çünkü başından kalkamam) oyunun parasını verip satın alırım. Hatta The Witcher 3'ün parasını oyunu bitirdikten sonra vermiştim :D Sonuçta parasını veriyorum, yani sıkıntı olmaz sanırım :D Artık hala hakaret etmek istiyorsanız lütfen sebebini belirtin :)
Ben tek witcherı korsan indirdim oynadım bitirdim senin gibi. Sonra dedim ben böyle muhteşem bir oyunu korsan indirerek hata etmişim gittim tüm eklenti paketleriyle satın aldım oynamaya orjinal şekilde oynamaya devam diyorum

Bu şey gibi; Lokantada yemeğin bir kısmını yedikten sonra "Yok, bu benim istediğim gibi olmamış; beğenmedim deyip" para vermeden mekandan çıkmaya benziyor.

Güzel bir benzetme olmuş hocam, tebrikler 😁

Korsan kullanmanın etik yönünü geçtim, hiç güvenilir değil, sırf bu sebepten bile kullanılmamalı bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı